Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

huuuuuu-hu-hu-hu

2010.01.09. 22:07 - Csigamami

 

 

Na szoval, annyi minden kimaradt, hogy na.

Elöször is: Bendus 2 honapos lett.

Ugyan nem tudom, hogy mit kell csinälnia egy 2 honaposnak, de hogy az en gyerekem a viläg legügyesebb gyereke az biztos :o)

  1. hangosan mosolyog (persze, hogy meg nem nevet, de hangosan mosolyog es ilyenkor összehuzza magät es elfordul a jobb oldalära- meg kell zabälni)
  2. nyelvet dugdoz (igazibol mär egy hpnapja, de ezt sem irtam..)
  3. hasärol a hätära fordul (de nem mert akar, hanem, mert ideges :o)- erre akkor kerül sor, ha nem kap azonnal cicit, mikor követeli)
  4. elkezdett nyulni a jätekokert (azaz legyez a kezevel es ha valamit eltaläl az nagyon tetszik neki :o) )
  5. megtalälta az öklet (ugyan meg iränyitani nem tudja, de ha a szäja ele kerül akkor lenyomja a torkän :o)
  6. järo reflexe meg megvan

ha üres a cici üti vagy a szäjäval huzza ( egyebkent most csak ugy tudom szoptatni, hogy egy sapkät a szemere huzok, ellenkezö esetben nincsen ideje szopizni, mert ezer mäs erdekes dolog van, ami fontosabb - azaz nezeget cicizes közben, mert akkor minden nagyon erdekes, s ha a cici nem megy a szäja utän, akkor ordit, szoval mint a lovaknak szemelemzö es kicicizi ,agät fel ora alatt - ez olyan 300 grammot jelent evesenkent +/- 50 gramm. (ne hüljetek el, sokszor csak 7-8 oränkent eszik)

Igy nez ki egy napunk:

  1. Ejfelkor hami
  2. alväs ältaläban fel 7-ig (ma pl. csak fel 5ig aludt)
  3. eztän alväs 10ig
  4. 10 kor felöltözes, mosakodäs es utäna hami (ilyenkor nem eszik sokat kb. 140et)
  5. jätek (hol jätszoszönyegen, hol maxi cosiban, hol kanapen, hol järokäban)
  6. delben megint hami es utäna alcsi
  7. alcsi este 5-ig, 6-ig kaja igeny szerint (van hogy csak 8kor ker)
  8. eves utän 1 ora sziesztäzäs (jätek vagy szunya)
  9. 1 ora szieszta utän pancsi ältaläban fel 8 körül
  10. ezutän igeny szerint hami vagy jätek es szundi
  11. szundi ejfelig es kezdödik elöröl az egesz :o)

A delutäni nagy alväsäba szoktuk vagy szoktam ältaläban intezni a dolgaimat.

Robert egyre jobban belejön az apa szerepbe. Nagyon jot tett neki, hogy majdnem 2 hetet itthon volt velünk. Igy el is ismerte, hogy megsem csak jätek es mese a picurral itthon. Azota rengeteget segit (ma reggel Ö rakta Bendust tisztäba es öltöztette :o) ). Takarit es rendet rak (persze csak amolyan pasis modra, de ez is hatalmas dolog :o) ). Ha dolgom van, foglalkozik Bendussal. (egyebkent is) Bendus meg imädja az apukäjät :o) Van nekik apäs jätekuk is :o) Ez olyan dolog, hogy akärki jätsza vele ezt nem nevet neki, ha apäjäval jätsza, akkor hangosan mosolyog :o)

 

Aztän:

 

Kezdek tenyleg jobban lenni. Sajna a szedülesem nem hagy beken :o( Folyamatosan szedülök, de a kedvem kifogästalan ( bär hozzäteszem, szedem a bogyokat).

Tegnap voltunk is snowboardozni. Na nem mondom, hogy en voltam a pälya ördöge, de amolyan komotosan elcsuszkältam. Azert nagyon jol esett. 2 hatalamsat is estem. Utälom, mikor a kezdök becsusznak elem. En is csak 2 eve boardozom epp ezert szezon elejen, ha valaki becsuszik elem, mindkettönk erdekeben inkäbb elvägodom... :o) Nem baj, jo volt.

Mostanäban hatalmasakat is setälunk. Bär mi szämit hatalmasnak? 4-5 kilometerek. Azert ennel nagyobb setänäl meg elfäradok. Evvan...

Anya jön a következö hetvegen :o) Alig värom!!!! :o)

A kuytärol mär annyit akartam irni. Ez olyan hülye :o)

Na szoval miota Bende megjött, Ö ugy csinäl mintha eszre sem venne. Pärszor azert mär odatartottuk neki, de olyankor csak nyüszit... Aztän probälja magära felhivni a figyelmet, ahogy csak eppen eszebe jut. Vagy megtoszogat minket vagy vakarozik (na de azt mär megszoktuk) vagy ellop valamit. De a legujabb, hogy fejen äll :o) Ezt nem tudom jobban leirni, egyszerüen fogja magät es fejre äll, mig el nem vägodik :o) Aztän felvägott malacnak. Mivel a hoban nem annyira erzi a szagokat ezert röfögve bökdösi az orräval a havat, hogy erezzen valamit. ( Tegnap nagyon örült seta közben neki egy kiskutyus (patkänyszabäsu) erre mi Mirko rejakcioja? Lehugyozta a fejet... Szegeny kutyus... :o))) Na mi jot röhögtünk. Patkänyka gazdija kevesbbe :o)

Mennem kell hiv a nagyfönök.

Rakok majd fel karis kepeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr131660124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edi-berny 2010.01.09. 23:06:18

De joo hogy irtál :) :)
örulok h jol vagytok , és Boldogságos ujabb hofordulot Kivánok Kiskrapeknak :):):)
Nagyon ugyeske :)
Örulok h Robert kiveszi magát a feladatokbol, és hogy jol megvagytok-vannak Csöppséggel!!-csak igy tovább!!
Meddig marad Anyukád??
Várom a képeket !!
puszi Nektek

h.o.era · http://eranaploja.freeblog.hu 2010.01.10. 14:09:04

Örülök nektek, de főleg annak, hogy Robert kezd belejönni az apaszerpebe :D
Kérünk sok-sok képet!!!

vicger · http://vicger.blog.hu/ 2010.01.11. 11:57:14

hurrrrrááááááááááááááááááá :))))))))))) El sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy Robert kezd felnőni a feladathoz! :) Isten tartsa meg ebbéli törekvésében :):):):) Bende pedig egy kis drágaság, okos ügyes nem vitás :) képet sokat!
Bende is boardozott? :DDDDDDDD

Monyeszkaaa 2010.01.11. 17:59:03

Hú ha már 2 hónap! Igazi nagy legény már! De hogy miket ki nem találsz be fogod a szemét cicizés közben nem vagy semmi hallod e :):):) bár jó megoldás.Robert tényleg fejlődik remélem hogy Peti is ilyen fejlődést fog mutatni ha Marci meg lesz!


süti beállítások módosítása