Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

A kaki gyärto kis(?)iparos

2009.11.18. 13:13 - Csigamami

... es azok a gonosz cicikaka kigyok, amire a doktor bäcsi adott orrmotykoló tengerisó oldatot.

Avagy Pongratz elvtärs teljesitette e a napi tervet?

... Meg szep! Túúúúúúl teljesitette... A napi 4 kaki, pelenka märkätol függöen, hogy nyakig vagy pelusban marad mindig megvan. S akkor epphogy del utän vagyunk kicsivel s ez a napi terv mär teljesitve :o))))

S azok a gonosz cicikakäk... ( Ez meg anyukäm kiskoräbol jön a fülzsirra, amit az öcsem toväbb fejlesztett anno, igy nälunk minden, ami orrban, fülben, s szäjban van es nem odavalo, az cicikaka...) Most epp az orrban levö takonykigyok, amik megnehezitik az ejszakäinkat. Ami ällitolag a szäraz levegö miatt van, ezert a doktor bäcsi adott rä tengerisó oldatot, amivel motykoljuk Bende orrät,- nem is izgatja-, s tenyleg joooo :o)

Most menünk setälni, s sjönnek a Pinamanok, de delutän jövök a korhäzi napjainkkal :o)

Vämos Miklos utän szabadon: Oreövar! ;o)

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr721534150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jekyll-fan (hjiezkif) · http://bunosvilag.blog.hu 2009.11.20. 21:20:32

Főzést és Bébiszitterkedést vállalunk (de nagyon szívesen mennénk és megyünk bárhova, imádjuk a gyerekeket - főleg a kicsiket, és a Judit nagyon jól tud főzni) a Nyári Szünetben, minimum 1 hétre!
Érdeklődni lehet: jekyll-fan@freemail.hu
Szalma Lilla [azaz én] és Gácsi Judit [Judy-osztitársam]


süti beállítások módosítása