Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

folyt. itt

2009.07.15. 07:19 - Csigamami

Na szóval...

megjött a kiságy is :o) Azt hittük, hogy valami ilyen bútorlapos lesz a nagy része, de nem :o) az egész tömör fa, fenyő.Csodaszép és tényleg olyan, mint a pelenkázó. Még nincs összeszerelve, mert előbb a szobát kéne kipakolni és kitakarítani és utána összeszerelni majd.

Volt akcióban a Müllerben újszülött felszerelés szett, pelenkázó táskában :o) 15 € volt.

volt benne:

  1. Kicsi cumisüveg
  2. 1 nagyobb cumisüveg
  3. 1 mégnagyobb formatervezett cumisüveg
  4. Minta melltrató betét
  5. Tiszta gumi cumi
  6. 2db cumisüveg pótcucli
  7. és 1db pelenkázó alátét-majd csinálok róla képet (Ja és az egész Chicco)

Vettem 8db textil pelust. Na de kérem!!! Itt olyanok a textil pelusok, mint nálunk a Mull lap.... Megkértem anyát vegyen otthon legalább 5 normális textil pelust.

Vettem pelenkázóra rátétet. Szép színes csíkos :o)

Nem vettem ágyneműt. Nem tudom mekkora kell. A legkisebb 80x80cm 27 €, ráadásul csak szettben van párnával?!? újszülöttnek?..... Ennek még utána kell járjak.

 

Orvoshoz visszakanyarodva :o)

Mivel ugyi a vérnyomásom többnyire az orvoshoz elkísér (bár ők ezt nem tudják, hogy nálam a 90 az már mennyire jó ), ezért nyugodtan megyek vérnyomás mérésre. Tegnap ott ülök egy fiatal és egy idősebb nő ugrál épp körbe. Azt mondja az idősebb: Na kedvesem, akkor most szépen megmérjük a vérnyomását és utána veszünk egy kis vért.

EHÜÜÜÜÜÜM:os..... (legutóbb, mikor fordítva csinálta nem találta a vérnyomásom ) Így 101/75 volt. Azt mondja, híjjj ez má majdnem magas :o) de mi a lótőgyet csináljon velem, hogy legközelebb legalább a normális értéket megközelítse????? Ugyanis azért közölte előre, hogy felszökjön kicsit.... Hmmmmmm mondom, hát emmá magas.Ezidő alatt le is vette a vért, amiből én tényleg avilágon semmit nem éreztem!!!(persze azért rosszul lettem:o)) Közben a fiatal jön felém egy másik tűvel, hogy vasat néz. Erre az idősebbik, ne ne ne, meg ne szúrd mégegyszer, estig nem kaparjuk össze :o) Ott van az, amit levettem, vegyél ki belőle, amennyi kell :o))))))) A vasam tökéletes volt. :o) Kérdezték, hogy vastabit szedek e? Mondtam, hogy én ugyan nem. Csak sok zöldet eszek meg ilyen mogyoró-dió-ilyesmiket. Jól meg is dícsértek.

Aztán megkérdeztem, hogy a vért tulképp miért is vették le. Antitest keresés.... Mondom, de ha én is és Robert is negatív akkor minek? CSÖND... - Hmmmmmm.... megszokás... és különben is fizeti a biztosító. Ja mondom, az más.... :o) Vicces volt tegnap :o)

Na nagyjából ennyi.

Az éjszakánk is vicces volt, ugyanis a kutya beparázott a vihartól. Egy darabig Robert pátyolgatta ( 3tól 4ig)-aztán nem igazán nyugodott meg, úgyhogy feljöhetett hozzánk. Elvileg nem férne be az ágy alá, de a fejét addig nyomizgálta, míg jól be is szorította az ágy alá... reggel 5:26ig tartott a mentő akció :o) (6kor kelünk ugyebár),szóval a ma éjszakai alvásunk, az éjféltől 3ig és 5:26tól 6ig tartott :o) A kutya kidőlt.... (Ja az ágyunk egy hatalmas szekrénnyel összeépített izé, amihez minimum 4 ember kell, hogy meg lehessen emelni, ezért tartott el olyan sokáig míg kiszabadítottuk "Vilit"....

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr451246961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.07.16. 11:03:07

Textilpelenkából nekünk az elején a 20 db is kevés volt. ;)


süti beállítások módosítása