Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

199!!!!

2009.04.17. 09:22 - Csigamami

Tyúúúúúú a mindenit 1essel kezdődünk mától! :o) Hátunk mögött a 200as napok :o) Remélem minden a legnagyobb rendben odabent! Már nagyon várom a keddet, akkor megint megkukkolják Bendikémet, remélem okos kisfiú lesz és lejt nekünk valami szép kis popsi táncot.

Felmerült a kérdés, hogy Bendegúz egyáltalán Bendegúz -e? Hogy nem "Bendelína" -e? Mindeféle horoszkóp meg kínai naptár meg időszak meg év és satöbbi szerint "Bendelína"....De nekem van egy Jósnénim, aki 2 éve idén őszre Bendegúzt jósolt nekem és azóta folyamatosan. (AKkor kicsit megmosolyogtam, én meg gyerek...de hát csak ott lubickol a magzatvízben már a kis kópé) Szóval a nagy kérdésre, ha Bendegúz is úgy akarja 27-én kaphatunk választ! :o)

Tegnap megcsináltam a Máglyarakást, Isteniséges lett :o) Hmmmm ... :o)

Ma reggelre úgy elromlott az idő, hogy csak esik és fúj és hideg van, de legalább zöld minden :o)

Tegnap mégsem álltam neki a pincének. Úgy döntöttem, majd ha már a doktor néni azt mondja, hogy na akkor most már neki állhatunk készülni a babára, mert szép nagy és már okos és egészséges, na majd akkor.

Ma megyünk közhegyzőhöz. Ma délutántól, hivatalosan is friss telek tulajdonosok leszünk :o) KÖSZI APA!!!! :o) - Apukámtól kapjuk :o)

Aztán utána fel a Bajor erdőbe, mert mikor itt volt anya láttam ott fent egy annyira gyönyörű csoda kuckót és meg szeretném mutatni Robertnek. Olyan modern és ez a tipikus alpesi ház keresztezése, nagyon ízléses, gyönyörű. Ezt azért akarom megmutatni Robertnek, mert Ő nagyon Toscana stílusú házat szeretne én meg nagyon alpesit. Szóval a kettőnk ízlését muszáj lesz ötvözni valamely módon, úgyhogy ötletet megyünk gyakorlatilag "lopni" :o) /Amúgy a telek egy Toscana-i stílusú negyedben van... de én nem szeretném, hogy a mi házunk is egy legyen a sok közül... tök unalmas..../

Vasárnap Robert szülinap! :o) Nagyon izgulok jó-e neki a cipő, mert Ő elég kényes az ilyenekre. Ha legalább nem másfél számmal nagyobb, akkor szorít :os Ez most egy gyönyörű bőr cipő, ami ugyebár tágul.... Pontosan a mérete, mert ugye bután néz ki, mikor megy és a cipői másfél számmal előtte hápognak :os Ezt egy ilyen szép cipővel nem lehet eljátszani.... Na kíváncsi leszek. Most megyek be is csomagolom :o) /Katicabogaras csomagolóval)

Még jelentkezem.

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr601070231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.04.17. 12:34:38

Isten éltesse apát, remélem tetszik Neki a pipellő. Örülök a jó híreknek, szerintem nagyon meg lennénk lepve, h kiderülne nem is kiskukis :) De az a lényeg, h egészséges legyen!!!!

Csigamami 2009.04.17. 19:01:19

@beo: Köszönjük! :o) Megkerdeztem megint a josnenit, azt mondja, Ö fiut lat. :o) Igy legyen! Jajj BEA SOKSOK mindenfelet ami jo es eröt meg ilyeneket nektek :o)

csibike · http://gyermekmegorzo.blogspot.com/ 2009.04.17. 20:13:19

Szia Csigamami, jöttem viszontlátogatni :)) Honnan tudod, hogy kisfiú lesz?

csibike · http://gyermekmegorzo.blogspot.com/ 2009.04.17. 20:14:56

Ja, a babablogomon jártál (gyermekmegorzo.freeblog.hu), nem a másikon, amit itt látsz, csak ez a dög rendszer nem állította át az url-t :/


süti beállítások módosítása