Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Olvastam....

2009.05.04. 19:07 - Csigamami

 egy blogot. Mostanában ha van egy kis időm, próbálom az egyes blogokat visszaolvasni, az adott hétre, amiben épp mi járunk a kis ördögömmel.

Azt hittem a 12. hét után kicsit fellélegezhetek, megynugodhat egy kicsit a lelkem.

Egész nyugodt voltam már. Erre olvasok ma egy blogot, ahol írja a blogger, hogy egy másik bloggernek 19 hetesen meg kellett szülnie a kis manóját :os Teljesen ledöbbentem :o(

Olyan nehéz elhinni, hogy olyan sokáig minden rendben és akkor egyszer csak elkezd barnázgatni az ember lánya és elhal a magzat.:o( Lehet ez? Vagy lehet, hogy nála nem volt minden tökéletesen rendben? Megint teljesen sokkolva vagyok :o(

Pont ma ugrottem be a doktor néninkhez, aki elmesélte nekem, hogy tulajdonképpen nincs is semmi baj a pici szívével, pontosabban, ami van az még tök normális és hogy fejlődik majd tovább. Egyébként makk egészségesek vagyunk mind a ketten, tökéletes adatokkal. De hogy lehet az, hogy... vagy lehet. Vagy ne is gondoljak ilyenekre? Úgy megörültem, hogy minden rendben van és jól vagyunk. ezek szerint mindennek ellenére bármi történhet? Libabőrös leszek a gondolattól :o(

Persze az még egy érdekes lesz, mikor elhagyom az utrogest nevű szextabimat (ami ragasztó anyag gyakorlatilag) rám bízta az orvos mikor hagyom abba... (szép mi? ) Nem merem, pedig elvileg így betöltött 14 hetesen a progreszteron már nem játszik. Mégis félek elhagyni :o(

Jajj, most nem érzem jól magam :o(

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr551102750

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://die-design-manufaktur.de/?option=com_k2 2018.05.24. 19:09:08

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nani 2009.05.05. 09:53:22

Na igen, előző babámnál én is azt hittem, hogy a betöltött 12. hét után nem történhet velünk semmi. Ő a 24. héten lett angyalka.... :(
De megtanultam azt, hogy hálát kell adnom mindenért ami van, nem természetesnek venni, hogy ez jár, hanem ajándéknak tekinteni.
És azok után, ami velünk történt a mostani és a következő várandósságok alatt (remélem lesz még egy pár!) csak a jóban bízni mindig és hinni töretlenül, hogy most minden rendben van!
Ne aggódj, minden rendben van Veletek is! Bízz a kisbabádban, Ő már most is nagyon ügyes!!!!! :)

Niki- picurAnyu 2009.05.05. 10:08:04

:( Sajnos több ilyet esetről is olvastam mikor én voltam pocakos. :( Mindegyik teljesen letaglózott, beparáztatott. De csak arra gondolj, a ti picitekkel minden rendben lesz.

Csigamami 2009.05.05. 10:48:04

@Nani: @picurAnyu: Köszi csajok! Kicsit utána olvastam, hogy a 12. hét után milyen okokból fordulhat elő vetélés, vagy hogy meg kell szülni a picit. Többnyire szív rendellenességek miatt. Hál ég, hogy nekünk pont tegnap derült ki, hogy abszolút nincs nagy gond. (kop-kop-kop)
Nani, azt tudom, hogy neked sajnos az előző bébikédet meg kellett szülnöd, de azt nem tudom, hogy miért, mert sajnos azokat a részeket nem tudom olvasni a blogodban. Nálad most minden rendben lesz :o)
VAn egy ismerősöm náluk is a 12. hét után ütött be a menykő, de Ők tudtak róla, hogy számíthatnak rá, mert nem volt minden rendben.
Nálunk minden a legnagyobb rendben lesz!

Nani 2009.05.05. 13:08:14

Nálunk súlyos szívprobléma volt, ami a 23. héten derült ki egy 4d uh alapján. Addig semmit sem láttak az uh-kon (2d) és a leleteim is mind jók voltak. Azért nem tudod elolvasni a többit, mert meghívó kell hozzá, amit szívesen küldök e-mail cím ellenében...
Igen, tudom, hogy most minden a legnagyobb rendben van! :)


süti beállítások módosítása