Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Az oltásról

2009.12.28. 22:55 - Csigamami

Amit amúgy fel sem vett, mikor kapta. Legalábbis az elsőnél még röhögött. Nézett is nagyot a doki, hogy na ilyen sem mostanában történt nála :o)

A másodiknál szegényem 1 percre nem kapott levegőt annyira elkezdett volna ordítani. Csak vörösödött a kis feje és nyitva volt a szája, mint aki ordítani akar. De aztán felkaptam és a végére csak egy "heő" lett. Úgy hangzott, mintha azt mondta volna : "Szadista állat- utállak! " ... kb ilyen hangvétele volt ennek a heőnek... Aztán rögtön el is aludt.

Aztán délutánra már nagyon nyűgös lett. Szegényem csak ordított, semmi nem vigasztalta meg. Kínomban már felhívtam Beot, hogy mit csináljak. KÖSZÖNÖM BEO A TIPPET!!!! mondta Beo adjak neki sok sok cicit minden nyikkanásra :o) Kapott jó sok cicit. Megfürdettem, megint kapott cicit. Csak annyira nyugodt édesem, még sosem ilyen nyugodt nem volt. Mármint csak úgy fekszik néha egy egy keserveset sírókázik, aztán már alszik is. De nem mozog keze-lába, ahogy megszoktam. Csak fekszik. Jajj Istenem, remélem hamar túl lesz rajta. Egyelőre nem lázas, folyamatosan figyelem.

Amúgy a doki mindent rendben talált nála. Van egy kis zsírcsomó a koponyáján a bőre alatt, mondta hogy rendjén van, majd elmúlik, vagy nem, de akkor sincs baj. Mondtam azt is, hogy naponta legalább kétszer kell orrot szivókáznom neki, mert annyira teli van neki mindig, sokszor az állatkák, amiket kiszedek egy felnőtt megirigyelné. Azt mondta ne szívogassam neki... Majd kijön magától. Háááát... Folyamat fulladozik a gyerek, ahogy lecsuszik a torkára a cucc. rossz hallgatni :o( Nem fulladozik na,de ha lecsuszik neki, akkor köhög. Ez az a fajta, amit felnőtt ember kikrákog... Neveltebb fajtája zsevkendőbe küldi, kevésbbé civilizált formáknál csattan... a flaszteron. (jobb esetben) - na nem ragozom tovább. Ő még nem tudja kikrákogni. Azt mondja az orvos azért van, mert száraz az orra. ( Nekem ez nem jön össze logikusan, de Ő tudja... )

Amúgy 5200 gramm a peppem :o) Annyira már nem is pepp, ugyi? :o) Basszus és még csak most született... Így rohanna az idő? Te jó ég....

Aztán elhadarta a doki (nemigaz , türelmesen elmagyarázta), hogy oltás és ilyen meg olyan meg amolyan.. Mondtam mi csak dipertét akarunk, Ő meg azt mondta, hogy akarunk Hepatitis B-t és pneumococcust is. Mire átgondoltam, s mondtam volna, hogy nem (igen, sajna nekem még néha - különösen ha szakszöveg- még fordítanom kell magamban) addigra már mind a 2 vakcina ott volt, s az egyik már bent... (nem tudom melyiket kapta előbb...) Na nem baj. Utána olvastam, nem baj, hogy megkapta. Aztán irattam fel : D-vitamint, Lefaxot (pocakfájásra- jobb mint az infacol meg társai, s még csak szorulása sincs tőle :o) ) meg fájdalom és lázcsillapító kúpot. Biztos, ami biztos.

Kíváncsi leszek az éjszakára...

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr921629441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerijucus 2009.12.29. 08:41:00

Olivér is folyamatosan szörcsög, csak én nem nagyon tudok kiszívni az orrából semmit. A doki azt mondta, ekkora gyereknél még bármitől lehet, szörcsög, ha túl száraz a levegő, de akkor is, ha túl nedves, szóval bármitől. Nem megnyugtató, de ez van. Mi most épp az első fogacskánk bújtatjuk, már érzem, hogy bök, látni pedig már napok óta látjuk. Ettől is produkálhat szortyogást. Mondjuk ahogy olvastam, az orrszívás (porszívóval) magyar találmány, külföldön csak néznek mint hal a szatyorban, ha hallják:))

Nani 2009.12.29. 12:19:14

Na milyen volt az éccaka??? Remélem lázmentes!

Nani 2009.12.29. 12:19:56

Bocs, hogy itt kérdem, de hol tudnék üzenni Beonak??? Nincs meghívóm hozzá, pedig kértem... :(

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.12.30. 12:38:34

hahó!

milyen volt az éjszaka?

Nani, küldök, bocsi :(


süti beállítások módosítása