Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Babaápolási tanácsadás, fura fordításban :o))))

2009.11.09. 13:18 - Csigamami

A kis teste még mindig hordozza ...
 

... alkalmazkodni a változó hőmérsékletnek, hogy a környezetben. A termo-szabályozás működik a babák nem szolgáltatott olyan jól, mint a felnőtteknél - részben azért, mert az áramkör továbbra is teljes mértékben foglalt, minden szerve elegendő oxigén.

A szív egy újszülött azt javasolja az erre a célra mintegy 120 percenként. Egy év után a baba is, még mindig 100-szor egy perc. A ciklus még nem kellően rugalmas ahhoz, hogy reagál, a például a hőmérséklet csökkenése azonnal a megfelelő fűtés a bőr. Ezért a gyerekei függ a megfelelő ruha és a megfelelő helyiség hőmérsékletét. Különösen koraszülött csecsemők érzékenyek a hűtés és a tervezeteket. Ez nem azt jelenti, hogy Ön nem a gyermeke a hideg napon hagyni, mielőtt az ajtót - akkor még!

Az ökölszabály, hogy a baba még a harmadik hét az élet, még a nyár után a második héten kell fokozatosan megszokták, hogy felfüggeszti a szabadban. Ez a látogatás, akkor ki kell terjeszteni időről-időre egy kicsit, amíg meg nem tudja akadályozni azt követően négy hétig, egész nap a babával kívül. Ha nem rendelkezik erkéllyel vagy egy csendes sarokban a kert áll rendelkezésre, nem csak rendszeresen (lehetőleg naponta), kijárat a gyereket.

Fontos: Hideg időjárás, figyelembe kell venni néhány pont van:

*Ruhát, takarót vagy bőr táska kell hagyni a baba szoba mozogni.
 
*A kupak van szükség, és mindig eléri a fülek alatt.
 
*Jobb-hoz használ sokszoros, könnyű ruházatot készült természetes szálak, mint egy vastag, bélelt öltöny.
 
*Van hidegebb, mint tíz fokkal nulla alatt, néhány hetes csecsemők nem kell kimenni. Mert nagy a teher a jeges hideg levegő. Ha továbbra is szeretné, te, hogy csak rövid sétákat.
 
*Gyere a fagyra akár erős szél, ne menjen tovább, mint tíz perc alatt ki. A gyereket el kell különíteni, ebben az esetben alulról a hideg ellen segítségével például egy Styrofoam lemez a lerakódást.
 
*Babák soha nem olyan erős a hideg csomagot ", hogy az izzadás -, amelyek hideg a kockázat gyorsan növekszik.
 
*Mielőtt kimegyek, használata) a baba arca egy jó védelmet a hideg ellen krém (pharmacy. Ne használjon vizet tartalmazó krémek, mivel ezek tudják kezelni a hideg víz darabok és nagyon jól is fázik.

jajj :o)))) Széjjel röhögtem magam :o))))))

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr201512601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Babka77 2009.11.09. 13:22:59

Mostakkor próbálom lelapítani a hajam (égnek áll :O) )
Puszi nektek és remélem jól vagytok!!!

Vivi93 2009.11.09. 14:23:19

Szia Réka!
Nos azt hiszem rájöttem hogy anyu miét mondja mindig hogy ne menyek feleségül senkihez sem.....én nem sokáig bírnám az biztos!Le a kalappal előtted :)

Hát nem semmi ez a hőmérsékletes bigyuszka......

Vigyázzatok magatokra!Puszi nektek!
Vivi

Csigamami 2009.11.09. 14:36:21

@Vivi93: Az én anyukám sem szívesen engedett el. Mindig azt mondta: Gyereket bármikor, csak pasit ne hozzak haza :o)
Szerinte nayon türelmes ember vagyok. :o)
Még nem érzem a végén magam. Inkább csak olyan, na mégegy probléma amin felül kell kerekedni. Meg fog oldódni biztos vagyok benne, csakhát idő...

Szerijucus 2009.11.09. 16:42:21

Biztonságos beoltatni magam a szoptatás alatt? A babámat is be kell oltatnom?

A jelenlegi álláspont szerint a hat hónapnál idősebb gyermekek beoltása javasolt. Az ennél fiatalabb csecsemőknek nem ajánlják a vakcinát. Szoptatással az anya adhat át antitesteket a babának, ráadásul a szoptató anyuka beoltásával csökken annak kockázata, hogy ha esetleg elkapja a vírust, azt továbbadja a babának.

Az előbb ezt kifelejtettem, ezt egy orvos honlapról másoltam ide.

Vivi93 2009.11.09. 17:00:43

Réka!
Szerintem is türelmes vagy egyetértek anyuddal :)
Én is tudom hogy rendbe fogod hozni nem úgy ismerlek mint aki rálegyint :)
Puszi Vivi

rodeokimba 2009.11.09. 17:21:37

Tudjuk vannak rémes anyósok, de miért is hagyja befolyásolni magát a Te Zurad?

manner 2009.11.09. 18:01:57

Jé, nem jelent meg a kommentem?
Csak annyi volt, hogy tényleg tök vicces, ki fordította??!

Lusthie 2009.11.10. 21:37:11

Ezt jól megmagyarozták :)


süti beállítások módosítása