Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Huszon

2009.10.04. 11:17 - Csigamami

Huuuuu a Zannyät! Huszonnal kezdödünk... Ami mär semmi, ami mär kevesebb, mint 1 honap, ami kevesebb, mint 4 het, ami... ami mär... CELEGYENES?!?

Csiiiii 10 nap es mär csak tizen.... Sajna en nem mondhatom el magamrol, hogy csak ugy suhognak a napok körülöttünk, pläne, hogy ilyen morcongäsok is vannak közben. Az emebr elöbb alig värja, hogy 32. het es akkor fuuu, egy kisebb darab szikla, aztän 36. het megegy kisebb darab szikla, de pontosan tudja, hogy a tökösnek minden egyes bentlakäsos nap sokat szämit. Izgul, mint a fene, hogy csak jajj nehogy korän jöjjön, aztän meg a vegen tulhordja.... Mindegy, mindegy mikor jön, csak legyen egeszseges!!!!!!

Szülestöl valo para... Eddig 0-än älltunk ezzel , most kezdek kicsit belegondolni, pläne, hogy naprol napra erzem egyre nagyobb Bendem. Hät hogy a fenebe fog ez a mozgo golyo ott lent kiferni?????? Magamhoz kepest igy is ket magam vagyok. Vagyok en meg egy pocaka, aki pont akkora, mint en alapbol... Te jo eg... Kilokkal szinten jo eg. Most hogy pihiznem kell pikk-pakk felugrik HETI 1 KG!!!!!! na hät ezt nehogymääää.....

Bende meg mindig egy keleti harctechnikät tanulo bebi kengurura emlekeztet. A hasam meg kb egy müködö vulkänra... Vagy inkäbb egy izera, ami mindig mozog. Ebböl kifolyolag en magam neha valami rängatozo marionett bäbura hasonlithatok.

Ma ätnezem a roham csomagot... Remelem benne van minden. Meg nagyjäbol összecuccolom mär a neszeszart. Vettem külön mindent, hogy ne kelljen az utso pillanatban meg mondjuk a fogkefemet keresgetni, meg räjönni, hogy basszus a fogkrem mär csak kb 2 fogmosäsra eleg, vagy hogy jeeeeeee nincs több sampon estebe....

Ma verkaufoffene Sonntag van 1töl :o) Tiszta izgi!!! Ez azt jelenti, hogy ma nyitva vannak a boltok 1töl 6oräig :o) Tuti mindenhol tök jo kis akciok vannak :o) Egy picit azert er mocorogni, ugyhogy apäcskäval megyünk egy kört.

Össze is rakom magam.

PicurAnyu, ha esetleg olvasol: NAGYON VÄRUNK VISSZA AZ ETERBE!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr981426492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tina83 2009.10.05. 08:37:08

Nézd már ki kommentel itt! :)
Örülök, hogy megvagy picurAnyu tényleg hiányzol nekünk!!!

Csigamami: Már nagyon a végét járod, én is ilyen tájban kezdtem a szülésről gondolkozni, és el nem tudtam képzelni hogy hogyan fog ez a kisbaba "ott" kiférni, de kifért. A mai napig nem tudom elképzelni sem, hogy hogyan, de kijött. :)
Kiváncsi leszek Bende mennyire fogja elsietni a kijövetelt. Lehet, hogy még túl is hordod: ;)
Mikor mész dokihoz legközelebb? Uh? Nst?

Csigamami 2009.10.05. 09:55:54

@picurAnyu: ;o)
@tina83: Ja lehet, hogy tul hordom... de akkor ha kijön , szämolhat egy orr harapässal. Elöször csinälja itten a fesztivält, utäna meg ugy dönt, hogy na jol van a para reszen tul vagyunk, akkor tän megiscsak kenyelmes idebent. Biztosra veheti, hogy megharapdälom az orrät.
Szerdän kell megint mennem a verkep miatt, most azert folyamatosan figyelnek, meg pläne, hogy irtam, hogy egy-ket ertek nem igazän tökeletes.

beo_ 2009.10.05. 14:24:46

pocak képet nem kapunk?

Csigamami 2009.10.05. 14:29:45

@beo_: na mindjärt rärakom töltöre a gepet. feltöltöm es kaptok egy hordos kepet :o)

tina83 2009.10.05. 14:51:41

Várjuk a képeket !!!


süti beállítások módosítása