Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Apa hangja...

2009.09.24. 09:04 - Csigamami

Apa hangja es megszünik letezni a viläg...

Robert nem egy nagy pocaksimizö, de azert mindig probäl vele kicsit barätkozni. De olyan, hogy reggeli puszi vagy köszöntes, olyan nincs.

Ellenben, mikor apäcska reggel 6kor kel, akkor meg kicsit szoktunk beszelgetni, na meg en ugyi mindig kapok reggeli puszit meg simit. Amint eljön a pillanat, hogy apa-maci kinytija a szäjät, az en kisfiam, mint valami hullämvasut beindul es konkretan szejjel veri bent a berendezest. :o) Olyan edes :o) Mindig mondom Robertnek, de nem az a meghatodos fajta.

Vagy peldäul mikor megerkezik ugyanez a müsor. Ha meg este beszelgetünk, akkor csak rugdal, kapälozik, nyujtozkodik, esötäncot jär, tigris-bukfencet häny, keleti harctechnikät mutat be, egeszen, mig meg nem unom (igen... meg lehet unni! ) es rä nem eröszakolom apäja kezet a hasamra. Na onnantol teljes a nyugalom. Akkor Robert kicsit simizgeti es tökre megynugszik :o) Lehet ilyet? :o)))))

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr281403487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beoka 2009.09.24. 12:44:47

lehet. Robi sem volt egy pocisimis, azt mondta Ő nem tud egy hashoz beszélgetni, hiába tudja h ott a fia. Egyszer erőszakos voltam, ém kértem mondjon valami: ennyit mondott: most mit modjak?!

De Balázs a mai napig amikor apa hazajön eszeveszett kapálózásba kezd, sikongat, röhög, majd kiugrik a kezemből. Tök lényegtelen h előtte már nekem ordított....

apropó, Te miért nem fekszel?!

Csigamami 2009.09.24. 13:02:51

@beoka: akkor jovan akkor :o) En fekszem. Meg jo, hogy a lap-top mobil :o) Es van ruterünk. Igy ägyikobol is megy a netezes. (különösen, mert a tv-ben semmi jo nincs...)
Hät ha en azt mondom Robertnek, hogy mondjon valamit a pocaknak, akkor csak belekiabäl... vagy rosszabb esetben megräzza, amihez hozzäteszi, hogy Ö most földrengest szimuläl, mert a gyereket fel kell kesziteni a valo eletre. S közben annyit mond : EEEEEEEEEEERD-BEEEEEEEEEEEEEEEEEE-BEEEEEEEEEEEN (azaz földrenges) Tompikät meghazudtolo modon es stilusban. Ilyenkor elmagyarzäzom a gyereknek, hogy: apäd nem fogyatekos es szellemileg sem serült, csak meg kicsit nehezen fogja fel, hogy Te bent Ö meg kint, különösen, hogy Ö lassan onnan 20 hete ki van tiltva... :o))) hät ennyi...

Monyeszka 2009.09.24. 13:32:28

Jaj te hát olyanokat írsz hogy ilyenkor minden bánatomat elfelejtem. Úgy szeretlek olvasni hát csuda egy csaj vagy te. Amúgy a kérdésedre igen létezik. Én is tapasztaltam már.

Csigamami 2009.09.24. 15:53:07

@Monyeszka: Hät köszi :o) Örülök, hogy tetszik a stilusom. Igazibol ezek a dolgok trötennek velünk ugyhogy agyon nem kell magam eröltetni az irässal :o)


süti beállítások módosítása