Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Folytatäs, doki neni

2009.09.16. 15:08 - Csigamami

Na szoval... folytatäs: tegnap este mär nem volt eröm.

Tenyleg nagyon sok hasznosat hallottunk ezen az elökeszitön.

Volt egy -ket jo sztori is:

Mult heten törtent a szülesznönk kolleganöjevel:

A szülesznönk velemenye: 2 fajta terhes letezik, aki 2 nappal mär a szüles elött ott topog a szülöszoba ajataja elött es, akinek nem egesz 5 perce van a gyerek megerkezeseig. Jelen esetben utobbirol lesz szo.

Megerkezik anyuka a szülöszoba ajtoba pasival az oladlän. Läthatoan 5 perc van meg hätra es megerkezik a kis csoda. A szülesznö lätvän a helyzet komolysägät räordit  a faszira, hogy azonnal vetköztesse. A faszi äll es nez. A nö meint räordit, hogy vetköztesse mär, hät mindjärt megszül. A pasi äll es nez, mint borju az uj kapura. Na akkor bemergett a szülesznö es nagyon räkiabält, hogy nem erti magam bamba mit mondtam?!? Vetköztesse mär le, mert mindjärt gondok lesznek!!!

A pasi gyorsan levetközteti a nöt, belebujtatja a korhäzi pillango ruhäba. Negyed orän belül megfürdetve, becsomagolva a gyerekkel mosolyogva erkezik a pasihoz a szülesznö, hogy na kedves apuka gratulälok es hogy milyen szep baba... Erre a pasi megszolal... En csak a szomszed volnek.... :o))))))) hehe :o)))))

Aztän kaptunk tanäcsokat is az utra:

Na angyalkäim a szüles ugy nez ki: jönnek a fäjäsok. Elmegyünk otthon letusolni rendbe szedjük magunkat, gatyäba räzzuk apukät, csomagolunk esetleg 2 szendvicset, leellenörizzük a korhäzi csomagot, közben merjük a 2 fäjäs közti idöt... Ha ez az idö 7 percre csökken, akkor elindulunk szülni. Beerünk, lejelentkezünk, addigra mär 5 percesek lesznek a fäjäsok... Elfoglaljuk a välasztott szülöszobät, mär 2 percesek a fäjäsok... fujtatunk kettöt es kiköptük e gyereket. Ennyire egyszerü hölgyeim :o)))) Mondom, nagyon laza a nö :o)

Persze kaptunk normälis tanäcsokat is, mint peldäul:

- Ällitolag a homloknak valami összeköttetese van a puncinkkal, s hogyha nagyon räncolnänk a homlokunkat, akkor apuka a közepetöl 2 iränyba a 2 hüvelykujjäval szepen simizzgessen minket, mert akkor nem csak a homlokot oldja ez alol a görcsössen összehuzott ällapottol, hanem pärhuzamosan a hüvely izmait is. Ällitolag ez jo...

- Aztän kaptunk egy lapot, amin le vannak rajzolva a lehetseges es ällitolag jo vajudo pozok. ( a szülesznönk szerint vajudäs közben a szex a legjobb es nem egyszer fordult elö, hogy magukra hagyta a szülöket a szülöszobän, apukänak kiadva az ukäszt, hogy tetszik nem tetszik, most mräpedig meg fogja dugni a feleseget, de ugy Istenesen! - ha apuka ne adj Isten azt välaszolta, hogy neki ehhez most ebben a helyzetben semmi kedve, közölte vele a szülesznö, hogy ez most a vilägon senkit nem erdekel neki mihez van kedve, talän azt gondolja, hogy a felesege is unatkozäsbol szenved?!?- szoval farkat bevetni! ) - tenyleg nagyon laza a nö, nem birom hangsulyozni :o)

- Meg hät a szokäsos dolgok szüles közben: borogatäs, simizes, szofogadäs... S ha ne adj Isten valami gond lenne, akkor ne kerdezzünk, csinäljuk, amit mondanak, utäna mindent reszletesen elmeselnek majd.

Nagyjäbol ennyi.

Doki neni:

Minden a legnagyobb rendben :o) Bende jol van, vegig aludta a CTG-t ma. Mami jol van, leszämitva valami bakteriälis fertözest, de mivel zärt vagyok nem kell antibiotikum. 2 het mulva ugyis megint kontroll, akkor megnezik hogy ällunk, s ha meg mindig burjänzunk, akkor majd kapok gyogyo-bogyot. Egyelöre a gyerek jol van vedve :o)

Nagyok is vagyunk... Mind a ketten... Bende nem tudom mekkora, de en 11kiloval több, mint februärban... :os

Vert is vettek :os mikor lättam, hogy nyul a szekrenybe,  ( ahol mär megjegyeztem, hogy tüvek vannak) kerdem a nötöl, hogy mit akar csinälni azzal? Mondta, hogy vert venni... Mondom en: Minek? Mert Hepatitis B-t neznek. Mondom en be vagyok oltva ellene. Azt mondja nem baj, azert neznek. Mondom ez gonoszsäg. Azt mondja, lehet de a mi erdekünk... Ugyhogy jol megszurkältak.

Neztek vasat is, tökeletes. Vervetel utäna meg vernyomäst akart nezni... Mondom, ne röhögtessen, uccse taläl most, värjunk egy kicsit. Värtunk egy kicsit. Megmeri, azt mondja alacsony. Mondom, miert mennyi? 106/73 - ähh hät mondom hisz magas... Visszanezi az elözö ertekeimet, azt mondja, jeeee tenyleg... mondom ja... :o)))) Viccesen elbeszelgettünk :o)))))

A lenyeg, hogy minden ok.

Utäna bent voltam a värosban, megvettem apäcskänak a nevnapi ajändekät (itt holnap lesz Robert nap) - szinhäz jegy. Meg a karäcsonyi ajändekät: egy Fossil karora. Gyönyörü :o)

A kuytusom, akit tegnap mütöttek, ugy nez ki jol van, de sjanos meg mindig nem tudjäk, hogy mi a baja :o( Remelem nem räk, mert akkor valoszinüleg el kell altattatni. Inkäbb valami akut gyulladäs, amire gyogyo-bogyot kell majd szedjen. De az nem baj, mert attol meg elhet teljes eletet. Szoritsatok nekünk :o)!

Na msotan ennyi. (nem talälom a fenykepezöt, ezert nem kaptatok meg kepeket...)

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr521386371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cézár imádó 2009.09.16. 15:18:23

Tetszik ez a szomszédos sztori:) Jót derültem rajta:)

tina83 2009.09.16. 16:57:28

Ez a szülésznő nem véletlenül a rokonod? :) Mert ha nem akkor össze lehetne titeket kötni szerintem. Kb. olyan lehet mint te. Szókimondó, minden lében kanál, laza, örökmozgó. :)
Örülök, hogy jól vagytok, és a kutyust sajnálom, és drukkolok érte mert én is nagy kutyabolond vagyok!

Niki- picurAnyu 2009.09.16. 20:53:16

Jaj, de jót nevettem ezen az első történeten. :)
Na de a másikon is. :)) Én is abban reménykedtem, hogy így fog zajlani. :))) Mindenesetre kívánom neked, hogy így alakuljon majd és lepkehálóval keljen majd a gyerkőcöt felfogni. :)))
Örülök, hogy jól vagytok!

Monyeszka 2009.09.17. 09:09:46

Hát de jót nevettem így "kora" reggel". Nem semmi egy nő lehet. Ezek a sztorik haláliak. :D Sajnálom szegény kutyusodat remélem meggyógyul. Örülök hogy jól vagytok és hogy Bende is jól érzi magát. Párodnak boldog névnapot:!


süti beállítások módosítása