Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Itten vagyunk

2009.09.11. 11:22 - Csigamami

Jajj hät hello mindenki!

Köszönöm a kedves megjegyzeseket, igerewm välaszolni fogok räjuk :o) Csak ugye apäcskänak szabija volt 2 hetig es mindenfeleket csinältunk, nem nagyon voltam gep elött, csak epp annyit, hogy lättam Tinäeknäl a cumi vs. ujj dolgot es, hogy Tina szerelmetes a kis nyunyoba :o) Hogy Beoeknäl bogyoka lassan elado sorba kerül, de legaläbbis csäbosan nezni mär tud es egeszen ferfia sulya is van. PicurAnyueknäl Kristof  depressziozik es, hogy PicurApu jo fej, mert reggelente bevällalja es hogy mär ök is milyen nagyok. Hogy Nanieknak egy csodälatos babaszobäjuk lett es, hogy lassan Ö is szenved a terhesseg mellekhatäsaitol. Hogy Vicgereknel Luca megerkezett es hogy jol vannak. Hogy Monyesz is szepen lassan halad a cel fele es hogy Cezär Imädoeknäl is zajlik az elet...es hogy bocsi ha valakit kihagytam, de azert läthatjätok egesz kepben vagyok :o) Jah es persze bocsi: Csibi ujra porondon, värjuk a hireket ;o)

Nälunk meg ugy nezett ki, hogy az elsö hetet vegig veszekedtük, de tenyleg :o) Vicces volt. En vagyok terhes es Robert volt a hisztis. Azontul 1 hetig csak valami hülye szämitogepes jätek elött ült, amitöl viszont en lettem ideges, mert nem viccelek, reggeltöl ejszakäig...

Aztän ez a hetünk mär csodäsan telt. :o) Voltunk kirändulni többször is.

Egyszer a Bajor erdöben, amit a kutya is nagyon elvezett. Majd varäzsolok fel kepeket. Gyönyörü volt az idö, de nem baromi meleg, igy szuper volt.

Aztän egy nap lementünk a väros gyümölcsös ligetebe. Az a lenyeg, hogy a värosnak van egy hatalmas gyümölcsfäs parkja, de tenyleg hatalmas es mindenfele gyümölcsfa van benne. Alma, körte, szilva (ezek az aktuälisak ugyi) es meg sok-sok mäs is. Es ez ugy van, hogy a väros minden polgäränak kb 1kg gyümölcs jut. Igy csak bemesz es szakitasz magadnak egyet, miközben a gyönyörüen kialakitott parkban setälgathatsz, ücsöröghetsz, csonakäzhatsz (van egy csonakäzo to is) a gyerekeknek egy gyönyörü jätszoter, a kutyäknak szinten es nem hiszitek el, de a felnötteknek is van egy külön jätszoter. Amit ugy kell elkepzelni, mint a Jövö Häzät, kb olyan erdekes jätekok vannak benne, persze idöjäräs ällon megcsinälva. Nagyon jo. Szoval ott is voltunk, es hät mivel ugyi mär egy ideje ernek ezeke a gyümik, mär csak a fäk teteje volt tele :o) Igy hät az en kicsi pärom fära mäszott nekem :o) Olyan edes volt. Mig ö felmäszott a legmagasabb fa legmagasabb fokära, hogy a legszebb almät szedje nekem, addig en nöiesen megräztam egy mäsik fät, igy mire leert ö en is szedtem neki 3 gyönyörü almät :o) Persze azt a kepet le kellett volna fenykepezni :o) (kiskoräban sem szeretett fära mäszni :o) ). Ugyhogy elöször almäkat majszolva, majd körtet hamizva a vegen egy kis szilvät is gyönyörü delutänt töltöttünk a gyümölcsös ligetben.

Tegnap a Duna töltesen voltunk. Ezt is nagyon elvezete a kuyta :o) es persze sz@rt bele  a mindenfele fü allergiäjäba :o) Vizbe be, vizböl ki, fübe belehemperegni es közben röhögni :o) (hallottatok mär kutyät röhögni?-na Ö nagyon tud, es persze hangosan) Majd kivälasztott magänak egy fät, ami mär jol bele volt gyogyolva a vizbe, csak 10szer volt akkora, mint Ö es elhatärozta, ha törik ha szakad ö azt onnan kiszedi... vagy fel orät bügykölt vele mire sikerült neki :o)))))) de mär veszekedett vele, amit akartok, mi akkor mär nagyon röhögtünk. Aztän megneztük, hogy hogy pumpäljäk fel  a nagyhajokat az also szintröl a felsöre.... Itt is jo nagyot setältunk . ( a jo nagy alatt es itt mindennapra gondolok- ne rtsetek olyan baromi nagyot, max mäsfel 2 orät, mert többtöl mär kidöglöm.. a többit heveresztük)

Aztän szinte minden este (mivel szep idö volt) kiültünk a väros teren valahova, inni egy sört vagy egy Bambit. Tegnapelött meg vacsiztunk is :o)

Szoval eleg mozgalmas napjaink voltak. Erdedetileg Salzburgba szerettünk volna menni, de amikor a nögyogyäsz neni a mult heten azt välaszolta az ötletre, hogy na igen ott is nagyon jo a szüleszet, akkor ugy döntöttünk, hogy inkäbb itthon maradunk. Igy legaläbb el tudtunk intezni minden olyan fontos dolgot, amit az utobbi idöben nem sikerült. Epitkezessel kapcsolatos dolgok, az esküvövel kapcsolatos dolgok (bejelentkezni itt, elfogadtatni stb..) egeszsegügyi biztositäs, gyogytornäk stb stb stb...

A kis csäko odabent meg nagyon jol van. (kop-kop-kop)

Most kezdenek elöjönni a 3. trimeszteres nyavajäk nälam. Persze ezektöl meg jol erzem magam. Peldäul Bende mostanra erte el azt a fokot, hogy uygan Ö rengeteget mocorog, de mär tudom mi az, hogy csak dugdozza magät-helyezkedik. Mindig csak hol itt hol ott van egy nagy ufotüremkedesem a maradek terültet e legnagyobb joindulattal sem neveznem pocaknak :o) De mocorogni sokat mocorog.:o)

Soknak panaszkodnak gyomrosavasfeljövöizera. Na nekem nem fäj meg mar vagy ilyesmi, egyszerüen olyan, ha eszek, akkor lemegy es mondjuk egy 2 ora mulva olyan, mintha duguläs lenne es visszamäszik a torkomig es ott is marad vagy esetleg betör a szämba. De nem savas meg nem mar, azert persze szar erzes...

Rohamos hizäsnak indultam. Nem is ertem... nem is szek sokat es räadäsul az utobbi hetben tenyleg kismamät meghazudtolon sokat mozogtam, ennek ellenere mult het szerdän meg csak 63 kilot nyomtam, ma reggel mär 65 es felet... :os... es ez mind a seggemen es a combomon van... sajna erzem.... itt lesz az ideje egy kismami nacit beszerezni....

Jobb oldalamon alväs 10 percnel hosszabb idöre nem alkalmas... Ez most hülyen fog hangzani, de elzsibbad a tüdöm... es elkezd fäjni. A gyereknek, amugy mindegy hogy alszom. (häton es a jobb oldalamon nem tudok) igy marad a bal, aminek mi lett az eredmenye? Ma ejjel begörcsölt a bal seggpofäm.... Mit nekem vädli görcs?!? Olyat csak a normälis emberek müvelnek. heh... Seggpofa görcs, meeeeeg szep :o)...

Viszont egyelöre avizesedes elkerül (kop-kop-kop) pedig baromi füszeresen es sosan szeretek mindent. (kiveve az edeset, de az meg legyen nagyon edes :o) )

Mindent összevetve NAGYON JOL VAGYOK/VAGYUNK :o)

A következö kommentemben majd összefoglalom a szüleselökeszitöt tanfolyamot, vasärnap lesz az utolso felvonäs a papikkal :o)

Csokoltatok mindenkit, a kepeket a hetröl meg majd felvaräzsolom. :o)

Meg nem szülünk! :o)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr161374823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pusszedlii 2009.09.11. 12:50:47

Szia Csigamamiiiii! Már hiányoltalak titeket! Örülök, hogy jól vagytok és hogy szép hetetek volt :@) Azért kérlek pihenj is!

Cézár imádó 2009.09.11. 16:01:58

Kellemes lehetett ez a hét, bár a számítógépes játékért nem irigyellek. Az nálunk is folyamatos vita tárgyát képezi. Az én párom a Travian-on játszik. Most szerencsére egy kicsit visszavett belőle:)

tina83 2009.09.11. 18:28:54

Örülök, hogy jól telt az uccsó heted, de hékás, neked nem kéne pihenni? Vigyázz magadra te örökmozgó! Mikor mész dokihoz legközelebb? Mikor tudhatunk meg új hireket?

Niki- picurAnyu 2009.09.11. 20:45:59

Örülök, hogy ilyen szuperul PIHENSZ: :)))))

Monyeszka 2009.09.14. 09:08:29

Jó hogy ilyen szuper heted volt. De most már fogd magad pihenésre :)

h.o.era · http://eranaploja.freeblog.hu 2009.09.14. 12:14:59

Ennyi szupi dolog után már remélem tettél egy kis semmit is, hihi :)
Esetleg egy pocifotó?


süti beállítások módosítása