Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Idömeres es keresztpapi

2009.05.29. 22:29 - Csigamami

Napok ota figyelgetem, hogy kismamakent, mi mindent lehet megtenni 2 pisi között. Hogy miert izgat fel engem ennyire ez a tema? Elarulom: en korabban, nöket meghazudtolo modon 1x voltam reggel es 1x este wc-n...es ennyi volt. Utaltam mindig, amikor valaki nem birt ki 2 orat pisi nelkül. Ma mar tudom...akär kismamik is lehettek :o)

Szoval 2 pisi között:

  1. 4 oldal biztonsägi adatlap fordithato le
  2. ki lehet teregetni,ujabb adagot bepakolni,elmosogatni (a folyo viz miatt itt a vege)
  3. 10 db tippet felragasztani (körmös kismamik elönyben...)
  4. aludni 2 ora 20 percet
  5. Straubing-Regensburg tavot levezetni (50km + tereles)
  6. bevasarolni,babakocsit nezni, telket autobol megnezni
  7. Regensburg-Straubing tav (sajnos visszafele sem rövidebb) bär egy tankoläs meg belefert :o)

Most kb. itt tartok, majd meg gyüjtögetek :o)

KERESZTPAPI!!!

Igen :o) Mivel a Nemeteknel semmi nem ugy müködik, mint nälunk, hät....igy nekünk csak keresztpapink lesz :o(

A lenyeg: nem keresztszülök vannak, hanem keresztszülö. (pont) Akinek egy olyan valakinek kell lennie, aki anyagilag mär biztos es sajät läbon äll, s ha valami törpenne velünk szülökkel, akkor a keresztszülö automatikusan felel a pindurert. Kväzi automatice neki kell nevelnie. (tehät ezt a poziciot fogadni is felelös döntes.)

Robert egyik haverjära (Robertre)esett a döntes(em) :o), aminek Robert sem volt ellenere :o) Igy hat ma este megkerdeztük lenne e Philipp Bendeguz keresztpapija? Es nevetve-vigyorogva igent mondott :o) Nagyon örült neki. Ö nagyon szereti a gyerekeket, mi meg nagyon szeretjük öt. Biztosan nagyon jo keresztpapi lesz. :o) Rögtön kielemezte, hogy miket fog töle kapni a gyerek es hogy majd a körmünkre nez, hogy normälisan neveljük e a poronytyot es ha kell a segitsege, bärmikor szämithatunk rä :o) Jol ert az ujszülöttekhez is, ugyhogy szivesen mindent megmutat nekünk :o) EEEdes. Amugy 25 eves.

Megnezte a gyerek ülesünket a kiscipöinket (gyüjtögettem pärat evek ota) es kerdezte mikor megyünk babakocsit venni szivesen eljönne velünk! Hät nem jo fej?!? Tenyleg imädni valo pasas.

Most elmentek Roberttel regensburgba, mert le kell neki adnia aber autot 11-ig. Az Ö sajätjät meg felveszik regensburgban. Ugyhogy magänyos estenk van a kutyäval. :o)

A szäm meg nagyon fäj :o( Nagyon :o( Ugy nez ki allergiäs vagyok valamelyik anyagra, amivel dolgozok. Kisebesedett a szäm töle :o( Pedig nem is a szämmal dolgozok....

Ma nem jelent meg egy modellem, ugyhogy az utcärol kellett egyet összekukäznom. Hät tök ciki volt, de vegül talältam egy kedves kiscsajt, akinek volt ideje. Megcsinälhattam a körmeit. Ilyenkor, mikor ujat tanulok, ingyen dolgozok. Igy hat a kecske is jol järt es a käposzta is jol lakott :o) Azaz megmaradt :o) es a kecske lakott jol....:o)

Most meg itt ülök a TV elött es valami extra kiadäs legyen Ön is milliomost nezek... Hallgatok.... En meg a Tv.... :o) Vicc. Ha legaläbb valami normälis csatornänk lenne.... (Spaktrum, National Geographic, Animal Planet, Discovery vagy hasonlo...), de hät nincs. Lehet  nekiällok olvasni, mär ugyis csak kicsi van vissza a könyvemböl. Most epp Marquez-t olvasok, Söpredek. Szeretem Marquezt is :o)

Kellemes hosszu hetveget Mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr311152368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nani 2009.05.30. 16:39:04

Gratula a keresztszülő választáshoz!!!

Niki- picurAnyu 2009.05.31. 13:22:56

Aranyos volt a "mit lehet csinálni 2 pisi között". :))


süti beállítások módosítása