Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Félhason fekvős visszakapott emésztés

2009.05.27. 09:16 - Csigamami

 Tuljadonképp a címemben benne van minden :o)

Szerencsésnek mondhatom magam, mert nekem nem volt szorulásom, de lelassultaz emésztésem. Mostanra visszakaptam a villámemésztésem :o) Aminek örülök. - Egyrészt... - Másrészt ugyi említettem, hogy híztam. A visszagyorsult emésztésemnek köszönhetően 57 helyett 56 kiló vagyok. Na mindegyis, úgy döntöttem, hogy ezekre a kiló dolgokra teszek, míg nem drasztikus mínusz vagy plussz, addig jó lesz :o)

NAGY hasonalvó - voltam... Már nem megy. Nyom. Most a félhasonfekvés a módi nálam. Az egyelőre még nem annyira kényelmetlen. Ha összegyömöszölöm a paplanom és betuszkolom a lábaim közé ilyen félig oldalasan hason fekvősen, akkor még ok. A baj: leszedem apácskáról a másik takarót, hogy azért tudjak mivel takarózni. Ettől apácska nagyon ideges... Nem is értem, tán neki kéne kihordania a gyereket. ( amekkora hipohonder, már rég belehalt volna a terhességbe.... ) VAgy a másik még jó, ha apácska fél háton alszik el...mert akkor én felpakolom az egyik lábam rá a fejemet a vállára teszem és akkor az nagyon kényelmes. De 10 perc után ezért is nyüsszög, hogy Ő így nem tud aludni. Kár nekem nagyon kényelmes....

Hiába vigyázok lefekvés előtt, hogy ne igyak (legalább 1 órával lefekvés előtt már nem), így is szorgalmasan meglátogatom éjszakánként a wc-t, hogy a helyén van e még.... Hóldkóros pisimanó lettem....

Na mostan ennyit, menek angolra.

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr161146227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nani 2009.05.27. 11:51:58

Na nyugodj meg Te éjszakai pisimanó, általában ezt csinálják a Kismamik. Én már nem is számolom hányszor megyek ki egy éjszaka, de 3x tuti! Mondjuk én iszok éjszaka is! :)

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.05.27. 13:10:45

háháháháhá kárörvendő nevetés :)))))))))))))))))))))))))


süti beállítások módosítása