Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Utóbbi egy hetünk

2009.05.25. 11:00 - Csigamami

Na lássuk csak , lássuk csak mi is törpénedett velünk :o)

Előbb írok egy vázlatot, hogy ha el kell valahova ugranom (délre például ULTRAHANGRA :o) , akkor tudjam majd folytatni )

Tehát:

  1. Indulásunkkor feljelentés
  2. Megérkezés
  3. Bográcsozás
  4. Osztálytali
  5. Balaton - Fokhagymásan-sajtos-tejfölös-lángos-mákos palacsinta
  6. Hétfő: új dolgok beszerzése (Feslő, szandi, könyvek)
  7. Kedd: Megkérték a kezem :o) Kirándulás
  8. Szerda: Fogorvos, Budapest
  9. CSütörtök: Halászlé, Túróscsusza, Festők Városa
  10. Péntek: Hamburger, majdnem Balaton
  11. Szombat: Balaton, Bográcsozás
  12. Vasárnap: hazaút - eddigi legerősebb popsi bugi :o)
  13. KÉPEK?!?
  14. Pocak és kilók

 

Na lássuk kezdjük talán az 1. nél.

1. Indulásunkkor feljelentés:

 Mielőtt indultunk volna 10 perccel előtte csengettek. Hiper seggfej szomszéd bácsi.(aki egyébként nem is szomszéd bácsi, hanem valahol a hátsó utcában lakik és talán a telkek sarka szomszédos... )Szerinte a kutya megállás nélkül ugat és pénteken a kutya 12 és 14 óra között nem ugathat, úgyhogy tartsuk ehhez magunkat. Mondom neki, tessék nyugodtan bejönni a kutya itt alszik bent a házban. De nem, mert a kutya 3 perce még egyhuzamban ugatott... Mondom neki tessék bejönni a kutya horkolva alszik.- De 3 perce még ugatott... és erre elkezdett kioktatni.... Grrrrr , na akkor ideges lettem. Mondom neki: Ember, ön szerint leütöttem a kutyát, hogy 3 perc múlva a házban a helyén hortyog.  Ő nem tudja, hogy én mit csináltam a kutyával, de az előbb még az udvaron ugatott (Na ekkor már több mint ideges voltam) Mondom neki, a KUTYA NEM VOLT KINT AZ UDVARON!!! Erre Ő: de igen kint volt. MOndom. jó a kutya kint volt és ugatott. (persze ez nem így volt, de most mit mondjak...) Ő feljelent minket. Mondtam neki, ha jól esik neki és sok a szabadideje, hát tegye. Erre Ő: Rendőr vagyok!!! Nem fél? (tudtam, hogy rendőr volt és 30 éve felmentették 40 x évesen, mert pszihésen nem bírta) Mondom, nem...mitől kéne félnem?!? Mire Ő: RENDŐR VAGYOK (ezt már ordította), mondom neki, ja ebben ez esetben én jogász. Na akkor visszafogott. De ha én nem félek, akkor feljelent. Én vagyok a Frau XY -ki van írva a nevem. Mondom igen. Magáé a kutya? Mondom nem. Akkor kié a kutya? Mondom, nem az enyém. Akkor azt hiszem már olyan ideges volt, hogy az ájulás környékén járhatott én meg csak szemtelenül mosolyogtam. Közölte hogy mosta aztán ránk küldi az összes hatóságot és megbánom én még ezt a napot... Ehhez sok szerencsét és további szép napot kívántam neki és integettem az ajtóból mosolyogva.

(Hogy miért nem ijesztett meg az öreg? :o) 1. a kutya TÉNYLEG nem volt kint... 2. a teljes környékből mi vagyunk az utolsó "háztartás", akik eddig még nem lettek feljelentve... :o) )

Na most menek készülni, folyt. köv.

2. , 3. és 4. Megérkezés, Bográcsozás és Osztálytali

A Kapcs. Ford. című rész alatt.

5. és 6. Balaton és Shopping túra

Nagyjából ennyi, többet nem is kell róla írni :o)

7. KEDD: MEGKÉRTÉK A KEZEMET!!!! :o))))

Bizony, bizony menyasszony lettem :o) Ráadásul olyan mesésen alakult, hogy hihetetlen :o)

Apácska szülei is Magyarországon voltak, így megbeszéltük, hogy egy napot velük töltünk. Hát menjünk le a Balcsira (ők eleve Keszthelyen voltak). Csináljunk egy körutat, minthogy: Badacsony, Tihany, Keszthely :o)

Odaértünk Keszthelyre, összeszedtük a szülőket és irány Badacsony. Megérkeztünk Badacsonyba. Együnk (jó kis Hekk), igyunk, aztán Dzsippezzünk fel a Kisfaludy-házig. Onnan pedig pár méter még a Rózsakő.

Ez miért is érdekes? Tavaly elvittem Robertet Badacsonyba és elmeséltem neki a Rózsakő legendát, mondát. Ami annyit tesz, hogy az a pár, aki a Balatonnak háttal leül a Rózsakőre még abban az évben megházasodik vagy megkérik a kezét. Hát mi tavaly le is ültünk háttal a Balcsinak :o

Most, hogy odaérkeztünk épp belekezdtem a mondába a szüleinek és mintegy mutatva, hogy akkor így kell leülni a kőre és akkor ez és ez lesz, hallom a háttérből, ha már ott ülök maradjak is ott. Odajött mellém Robert és előhúzott a zsebéből 4 szívalakú gyertyát :o) (akkor már sejtettem mi jön, addig még csak nem is kapsigáltam) A szülők kellő távolságból 3 fényképezőgéppel csitt-csatt (nem igazán tudtam rájuk koncentrálni), s Robert elmondta, hogy mennyire nagyon szeret és hogy de ezt eddig is tudtam velem szeretné leélni az életemet és úgy örült, hogy megtalált (nekem már patakokban folyt a könny a szememből), s ekkor a másik zsebből előkerült az eljegyzési gyűrű :o) Megkérte a kezemet :o) Én csak sírtam és örültem, Ő közben simogatta a pocakomat, én meg csak ültem és sírtam és öleltem és igent hajtogattam és sírtam és öleltem és puszilgattam és....így tovább. Nagyon szép volt. :o)

Aztán felhívtam anyukámat :o) (Welkám in Hángeri), hogy eljegyeztek. Mikor felvette a telefont még sírtam és kezdtem volna mesélni, hogy mi törpénedet, mire anyukám nagyon nyugtalan nagyon aggódó hangon, MI AZ?! MI TÖRTÉNT!!!??? MI A BAJ?!? Anya nincsen semmi baj! AKKOR MONDJAD MÁR, TE JÓL VAGY? AKKOR KIVEL MI TÖRTÉNT?!? Anya eljegyeztek!!!! Itt ülök a Rózsakövön háttal a Balcsinak és megkérte a kezemet!!!! :o)JAJJ TE HÜLYE GYEREK  SZÍVBAJT HOZOD RÁM!!! JESSZUS DE MEGIJEDTEM!!! Anya, eljegyeztek!!!! JÓ HALLOM!!!! Anya!?! JA JÓ PERSZE, MINDJÁRT LEHIGGADOK... HÜLYE GYEREK.... :o)))))))))))) Úgyhogy ez jól sikerült :o)))))))))

Aztán felhívtam apukámat:o) Felveszi a telefont. Szia apa, képzeld mi történt! :o) JÉZUSOM? FELTÖRTÉK AZ AUTÓDAT?!? Apaaaaa, neeeeeem!!!!! JESSZUS, JÓL VAGY? MI A BAJ? MOND MÁR MI TÖRTÉNT!!!!!!!! Apa, eljegyeztek. HUH... Akkor oké... :o))))) Apaaaaa, eljegyeztek!!! JAJJ? SZUPER!!!! AKKOR ESTE PEZSGŐT ISZUNK :o)

Szóval a szüleimnek ezt elmesélni kissé nehezebb volt, mint gondoltam :o)

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr421142249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.05.25. 16:24:09

1. gratulálunk menyacconka :)
2. a szüleid... :D

Csigamami 2009.05.25. 16:30:32

@beo: KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM! :o)))))))))
na igen, nem volt egyszerű menet :o)

Nani 2009.05.26. 09:31:05

Gratulálok!!!
Csodás és romantikus leánykérés volt!


süti beállítások módosítása