Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Eredmények

2009.04.27. 11:33 - Csigamami

A 12. heti vizsgálat eredményei tegnap délutánra lettek meg, s lettek kielemezve. Vasárnap este fel is hívott a doki néni a klinikáról.

Úgy kezdte, hogy csupa jó hírei vannak.

1. A vérképen tökéletes, de olyannyira, hogy Ő a praxisa alatt ritkán látott ennyire tökéletes terhes eredményeket. Agyon dícsérte. Sőt valami értéket ki is emelt, hogy ez gyakran a nem terheseknél sem stimmel, és hogy nálam az is menniyre tökéletes. Kezdtem örülni.... (Hogy ez az elterelő hadművelet volt vagy mi, vagy kicsit bíztatni akart mielőtt közli a kevésbé jó hírt nem tudom.... vagy tényleg ennyire jó... )

2. CSak annyi van, hogy a 20. héten vissza kéne menjek, mert a kicsinek az egyik szívbillentyűje nem zár jól. De persze nem kell megijedjek, mert ez ebben a terhességi hétben még olyan, hogy akár tovább is fejlődhet és behozhatja önmagát. NA de azért köszönöm. Szóval, a pindúr szíve nincs teljesen rendben, de pozitívan állunk a dologhoz és persze, hogy behozza magát. Anyácskának sem tökéletes az egyik billentyűje és mégsincs vele semmi baja. Nekem is csak azt mondták, hogy kozmetikai jellegű a hiba (ha kutya lennék nem mehetnék kiállításra...No és?!?) Az is lehet csak ezt örökli a pici. De persze nekem arról fogalmam sincs , hogy melyik izém nem dalol.... Mondtam anyának keresse meg nekem légyszi a papírjaimat arra rá van írva. Remélem a tökmagnál sem lesz nagyobb a baj.

Ennyit az eredményekről. Ma délután 4re megyünk a rendes doki nénihez, aki majd remélem elmesél nekem pontosan mindent, remélem addigra megkaőja a levelet Regensburgból. Ilyen bonyesz, hogy ezt egy másik spec. kórházban kellett csinyálnyi... Na várunk addig is. A pocakom meg még mindig fáj.

Nani?! Neked meddig fájt? Ma vagyunk kereken 13 hetesek. (nem vészes, talán csak egy ilyen húzódó érzés)

HÉTVÉGÉNK! :o)

Szép volt és mozgalmas. :o)

Most szmbatra tudtam megszervezni a meglepi partyt apácskának. Aki annyira meglepődött, hogy először méregbe gurult :o)

- "Tiszta kosz az egész ház!!! Így nem lehet vendégeket hívni!!!!!" - ez már csak azért sem volt igaz, mert egész délelőtt takarítottunk és ház jobban csillogott, mint fénykorában :o)

De végül az este nagyon jól sült el :o) A srácok jó benyomtak :o) Azt ugye mondanom sem kell, hogy a vasárnap reggel 2 algopirinesre sikeredett :o)

 

Vasárnap, nekem suli volt. 1kor már készen is voltam. 13:28ra hazaértem és 13:30kor már indultunk is tovább a motoros találkozóra. Hát... Bendegúz nem nagyon élvezte a motoron zötykölődést, mert meglehetősen fájt. Utána be Guntherhez a kórházba és utána haza. Végre este 6 óra van és a vasárnap folyamán először szilárd "etető anyagot" vehetek magamhoz. Már olyan éhes voltam azt hittem lefordulok a motorról. Amilyen kajla Robert, észre sem vette volnA. mÁR CSAK Azért sem, mert már fél 2 kor könyörögtem neki, hogy legalább egy csokit had dobjak be mielőtt indulunk, de nem :os Igazis, úgyis olyan dagadt a gyerek meg én is. A kórházban meg már böködtem löködtem 1 óra után, hogy menni akarok, de nem még végig kellett néznünk, ahogy Gunther jóízűen betermeli a vacsoráját. Na akkor már végképp az ájulgatás kerülgetett...de Robert jól érezte magát.....

Aztán jött a telefon. Na akkor elszontyolodtam kicsit. Anya szerint nem kell aggódjak, majd behozza magát a gyerek. Remélem.

Hirtelen ennyi. Orvos után jelentkezem, hogy mi volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr51089003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.04.27. 12:34:57

Tudom, hogy könnyű mondani, de nyugodj meg. Minden rendben lesz veletek is!!!

Nani 2009.04.27. 12:38:41

Drága, először is nyugalom, minden rendben lesz nálatok is, ahogy nálunk is. Kérdésedre az én pocóm három-négy napig fájt, de az alig bírok menni csak másfélig tartott.
Baba szívecskéje pedig behozza magát, mindig gondolj a szépre és a jóra... és látod, Anyukád is és Te is vígan elvagytok vele, Bendegúznak sem lesz gondja!
Írj doki után! Puszillak!

Csigamami 2009.04.27. 12:43:37

@picurAnyu: Köszönöm! Remélem nagyon! Pozitívan állunk hozzá! Most Beáékért is nagyon izgulunk :o) Amúgy széjjel röhögtem magam a játszóteres anyukákon :o)
@Nani: Remélem nagyon, hogy behozza magát! és Te se aggódj, de szerintem csikarj ki az orvostól egy mai utsó időpontot! Ha kell mond azt, hogy nagyon fájsz, vagy mittom én...


süti beállítások módosítása