Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

12. heti vizsgálat!

2009.04.23. 10:27 - Csigamami

Pá-pááááám!!!! :o)

A kismanó jól van!!! (kop-kop-kop)

Na de miért is menne olyan egyszerűen nálunk bármi is?!? :o)

Bekapcsolják az ultrahangot, pocakra JÓÓÓÓÓ Hideg trutty aztán ide-oda toli-huzi! Én meg látom az én kis GYÖNYÖRŰSÉGEMET! :o)))))) (Jajj nagyon szép ám!)

Nagy röhögés.... (Persze én is röhögtem),  "Dr. XY jöjjön be, ezt látnia kell!".... Dr. Xy bejön, aki szól Dr. PQ-nak, hogy jöjjön már Ő is be, aki szintén bejön, aki nyerítve bőgve a röhögéstől szól Dr. KL-nek, hogy azonnal jöjjön ilyet még nem látott. Közben bekavarog még 3 nővér. Összesen 4 orvos és 3 nővér áll előttem ( szét tett lábaim előtt és röhögnek...) Ja, de én ne röhögjek, mert akkor nem látszik. Édes kishusom, lekakkantva, hogy ilyen sokan nézik, eltúlórázott a picike kis orrában, de folyamatosan. Ezért aztán csináltak 3D-s felvételt is (ugye normál esetben ez nincs bent a vizsgálatban, pláne nem a 12. héten), mert hogy ezt látni akarják. Aztán megunta a pindurom és bealudt. Na akkor felébresztették (döngetve a hasamat). Felébredt és ment tovább az orr turi. Mit ne mondjak volt egy élmény :o)

Aztán a közönség kivonult és mi folytattuk tovább a vizsgálatot. (több, mint egy órán keresztül), merthogy a nagyságos Úr törökülésben ült és nem volt hajlandó abból kificánkolnia magát. NAgyon sokat ficánkolt, de rögötn vissza is ült török ülésbe, így nem igazán tudták mérni a combcsontot meg ottan az alsófertájat megnézni. Na aztán addig bökdösték, hogy akkor úgy döntött hátat fordít (törökülésben:o) ), de nem hagyták békén, úgyhogy elkezdett felfele mászni, de valahogy mindig visszacsúszott, de amíg mászott, csináltak róla pillanat képeket, hogy legalább mérni tudjanak. Mértek, és Hál Ég, minden a legnagyobb rendben. Megkukkolták azt is mi van a lába között :o) Képet is csináltak róla. A doki néni azt mondta, csak tipp, de ez egy Bendegúz :o) A csak tipp ott fityeg a lába között :o) Kép is van róla :o)

Mindenét megnézték, a belső szerveit a kis szívét és azt HALLHATTAM IS!!!! :o) Csodás érzés és látvány :o) Megnézték az egész testecskéjében a főbb aortákat és vénákat. Megnézték, hogy megvan mind a 10 ujjacskája :o) Egyszóval tetőtől talpig átnézték :o) Tarkóredő is oké, 1,61 mm, ha jól emlékszem. Azaz tökkéletes (kop-kop-kop) :o)

Az egyetlen amit mondtak, hogy a Mami és a poronyt is kicsit sovánkák, szóval egyek többet. Így is sokkal többet eszek, mint eddig, de ha nincs étvágyam én nem tuszkolok dolgokat csak azért magamba, hogy hízzak. Véleményem szerintem az az egészséges, ha se nem vagyok éhes se nem vagyok fullon. Sok kismamával ellentétben nekem az emésztésemmel sincs bajom. Ugyanolyan gyors és jó, mint eddig (remélem ez már nem is változik) :o) Azt meg eddig is tudtam, hogy nem vagyok egy husika... NA a gatyák gombolásánal már vannak gondok :o) Én megelégszem ennyivel is. Majd nő az a pocak. Persze nagyon irigykedve nézem a már látszó pocakos kismamikat, de most már azért nálunk is nőni fog. NŐNIE KELL!!!! A kutyafáját!

Pár napja nem csak a fejejm, hanem a pocakom is görcsölget. Anya szerint nő a baba. Remélem. Különösen mikor leülök furcsa. Nyom... Ja, meg ugye elkezdett megkengurusodni a méhem. Tökre megijedtem. Ugye a szextabikat még használom, de már csak egy ujjpercnyit sikerül betuszkolni, mert ott útját állja a méhszájam. Felhívtam a doki nénimet, hogy ki akar a méhem mászni belőlem és hogy miért van ez, én nem akarok kenguru lenni. Mondta, hogy mondjam ezen a 12 hetes uh-n. Aszonták semmi gond, csak hátrahajlik. Ezt eddig is tudtam. Na akkor ok.

Ennyi. Adatokat sajna nem tudok, mert itten nem kapsz semmi papírt. Jól van és kész. Valami írtak a kiskönyvbe, de az kibogózhatatlan. Majd ha siekrül írok. S ha rájövök hogyan lehet képeket varázsolni, akkor csiribálok egyet :o)

Szép napot Minden kedve (látens) olvasómnak (is) !

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr811081559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nani 2009.04.23. 12:12:26

Nagyon szuper lehetett olyan sokáig nézegetni, de jó! És örülök, hogy minden rendben van Veletek! Képeket leírhatom, hogyan rakj be, add meg a mail címed! Pusz! Nani

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.04.23. 13:03:01

mostantól tudod, az ilyen vizsgálatot zsepisek. Én mindig zokogtam amikor a szívét hallgattuk... Aztán majd akkor bőgsz ha meglátod az arcát. Persze nem akarok semmi jónak az elrontója lenni, de még lehet kislány ;) de remélem kiskukis marad :)

Niki- picurAnyu 2009.04.23. 15:02:49

:) Sikerült visszaolvasgatnom, így itt is gratulálok. :) Biztos nagyon édes lehetett. :))

cs. · http://gyermekmegorzo.blogspot.com 2009.04.23. 21:02:24

Nagyon aranyos történet, tuti bekerül a családi legendáriumba :)) Örülök, hogy minden rendben, és nagyon felcsigáztál, én is szeretném már ezt az ultrahangot :D

csibike · http://gyermekmegorzo.blogspot.com/ 2009.04.23. 21:06:42

Feladom a link átállítására tett kísérleteimet, utál a rendszer :D Nem lehetne, hogy nem kell regisztráció a hozzászóláshoz? Cs. néven is én kísérleteztem, hiába.

cs. · http://gyermekmegorzo.blogspot.com 2009.05.03. 17:28:06

Beo nem röhögcsél, megoldottam, hihi :P:D


süti beállítások módosítása