Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Nem az en napom...

2009.04.20. 15:35 - Csigamami

1. hülye -nagyon hülye titkarnö, de mar annyira, hogy faj es orditanal...

2. Auto atjelentese Regensburgbol Straubingba.... nem müködö rendszer mellett masik epületben mint ahol lenne es persze orakat varni.... 10töl fel 12ig 1db azaz egyetlen darab ablak müködött a 7böl, ez idö alatt 8 embrt tudtak le es meg voltunk kint kb 18 -20-an. Haromnegyed 12 zar a Zulassungstelle (hivatal). Szoval fel 12 kor csoda törtenhetett vagy nem tudom, de egyszerre mind a 7 ablak müködni kezdett es kb 10 perc alatt letudtak azt a huszon plussz-minusz embert. Szoval bekerültem (VEGRE)

3. Jah, hat nekik nemcsak a forgalmim, a nemtorszagban bejelnetett papirral igazolt lepecsetelt nyomtatvany, utlevel, biztositotol igazolas, biztositotol 7 jegyü online biztonsagi ellenörzö kod, TÜV igazolas-azon felül ami be van pecsetelve a forgalmimba es a regi rendszamtabla kell, hanem a kocsi törzskönyve is.... es egyebkent mostanra müködik a rendszer a masik epültben ugyhogy legyek szives delutan oda visszafaradni ( varos masik vege)

4. A kocsi törzskönyve foggalmam sincs hol van. felkutattam a teljes mindent de nem nem talalom... Valamiert ugy erzem Magyarorszagon van. Hogymiert azt nem tudom....

5. Szoval Majusig tuti nem tudom atjelenteni a kocsit, mert törzskönyv nelkül semmit. Probaltam az öcsemet hivni, hogy nezze mar meg ott van e ahol gondolom es faxolja mar nekem el, de a draga tezsver zsebdisznek hasznalja a telefonjat......

6. A baj csak az, ha megallit a rendör es igazoltat, hijaba mondom neki, hogy bennem megvana  szandek es hogy egyszer mar ki is vartam a bürokracia, minden polgarra kivetett alattomos  sorat, az nem fogja megerteni, hogy Törzskönyv nelkül semmit, hijaba is akarom majd magyarazni, hogy de pedig a szandek megvolt es meg is van, de majus elött nem megy... Meg fog büntetni....

7. ennyi. Most megyek es fözök Robertnek holnapra a munkaba paprikas krumplit 13 szemelyre, amit mint szülinapos fog kiadni... Itten ez a szokas..... Csak epp nincs hozza elg nagy fazekam, de majd valahogy 3-mal negoldom.

8. Ha a mai naphoz pozitivan akarok hozzaalni: SÜT A NAP :o))))))!!!!!

(Hogy ez ebben a pillanatban valoban feldob e-hmmmmm..... mindenesetre mig süt, addig meleg...)

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr341076190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása