Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Orgazmus hegyek

2009.05.05. 11:12 - Csigamami

 Hm... A kisördögöm rátelepedett az orgazmus központomra... Azt nem tudtam, csak sejtettem, hogy van ilyen, s néha megnyitja kapuit apácska előtt is. Persze csak ha apácska kitartó. (Apácska nagyon kitartó)

A ma éjszakám az úgy telt el, hogy orgazmustól- orgazmusig aludtam. (Nem aludtam sokat az éjjel) Valami nem tudom mi történik odabent, de egy tény talán 2szer álmodtam csak olyat, aminek a hatására, akár lehetett is, a Zösszes többi csak amolyan spontán, na orgazmáljunk egyet dolog volt. Na nem mondom, hogy rossz volt, mert ugye azért mégiscsak orgazmus volt. De hát kérem szépen, hova fajul ez a világ????

Ennél már csak az lenne jobb (olvastam már ilyet is), ha az én kisördögöm jó fej lenne és a szülésnél is ezt a játékot játszaná anyával.

Apropó szülés. Tegnap este apácska nagyon örült, mikor megtudta kisfiának mégsincs semmi baja. S jól megölelgetett, miközben közölte, hogy Ő szeretne velem bent lenni a szülésnél. Mondtam hogy hát persze ( bár számomra ez egy pillanatig nem volt kérdés, pedig tudom, hogy Ő az ilyet nem bírja és már most tisztában vagyok vele, hogy szülés közben többször fel kell majd mosni valakinek...Na de nehogymár csak a gyermek nemzés kellemes részéből vegye ki a jussát ) kedves tőled kincsem :o)

Majd, amikor erre a beszélgetésbe Bendegúz oldalba rúgott közöltem vele, hogy a gyerek is díjazza az ötletet. Pontosabban, így mondtam: Bendegúz is díjazza az ötletet. S lássatok csodát. Előkerült a gyerek német neve is :o) !!! Ugye-ugye. Közölte velem, hogy ezentúl jó lenne, ha Bendegúz elől nem felejteném le a Philipet :o) ( A nevet én találtam, már hetekkel ezelőtt, de ezek szerint beérett az apja fejében is, tetszik neki :o) )

Tehát a kisördögünk neve: Pongratz Philip Bendegúz :o)

Jobb hírrel nem is zárhatnám a sorokat :o)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr761103858

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: dominoqq 2019.02.02. 10:06:47

Bloody 6 keygen - rinfonuli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.05.06. 12:41:24

Gratulálok, hogy kiderült végre a neme is. :)

Csigamami 2009.05.06. 13:06:27

@picurAnyu: ez még a 12. heti tipp, amiről képünk is van:o) Bár épp nemrég olvastam egy anyuka blogját, aki szintén kapott róla 3D képet a 28. héten és gyönyörű kislánya lett :o) szóval.... :o)


süti beállítások módosítása