Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Eredmények

2009.04.27. 11:33 - Csigamami

A 12. heti vizsgálat eredményei tegnap délutánra lettek meg, s lettek kielemezve. Vasárnap este fel is hívott a doki néni a klinikáról.

Úgy kezdte, hogy csupa jó hírei vannak.

1. A vérképen tökéletes, de olyannyira, hogy Ő a praxisa alatt ritkán látott ennyire tökéletes terhes eredményeket. Agyon dícsérte. Sőt valami értéket ki is emelt, hogy ez gyakran a nem terheseknél sem stimmel, és hogy nálam az is menniyre tökéletes. Kezdtem örülni.... (Hogy ez az elterelő hadművelet volt vagy mi, vagy kicsit bíztatni akart mielőtt közli a kevésbé jó hírt nem tudom.... vagy tényleg ennyire jó... )

2. CSak annyi van, hogy a 20. héten vissza kéne menjek, mert a kicsinek az egyik szívbillentyűje nem zár jól. De persze nem kell megijedjek, mert ez ebben a terhességi hétben még olyan, hogy akár tovább is fejlődhet és behozhatja önmagát. NA de azért köszönöm. Szóval, a pindúr szíve nincs teljesen rendben, de pozitívan állunk a dologhoz és persze, hogy behozza magát. Anyácskának sem tökéletes az egyik billentyűje és mégsincs vele semmi baja. Nekem is csak azt mondták, hogy kozmetikai jellegű a hiba (ha kutya lennék nem mehetnék kiállításra...No és?!?) Az is lehet csak ezt örökli a pici. De persze nekem arról fogalmam sincs , hogy melyik izém nem dalol.... Mondtam anyának keresse meg nekem légyszi a papírjaimat arra rá van írva. Remélem a tökmagnál sem lesz nagyobb a baj.

Ennyit az eredményekről. Ma délután 4re megyünk a rendes doki nénihez, aki majd remélem elmesél nekem pontosan mindent, remélem addigra megkaőja a levelet Regensburgból. Ilyen bonyesz, hogy ezt egy másik spec. kórházban kellett csinyálnyi... Na várunk addig is. A pocakom meg még mindig fáj.

Nani?! Neked meddig fájt? Ma vagyunk kereken 13 hetesek. (nem vészes, talán csak egy ilyen húzódó érzés)

HÉTVÉGÉNK! :o)

Szép volt és mozgalmas. :o)

Most szmbatra tudtam megszervezni a meglepi partyt apácskának. Aki annyira meglepődött, hogy először méregbe gurult :o)

- "Tiszta kosz az egész ház!!! Így nem lehet vendégeket hívni!!!!!" - ez már csak azért sem volt igaz, mert egész délelőtt takarítottunk és ház jobban csillogott, mint fénykorában :o)

De végül az este nagyon jól sült el :o) A srácok jó benyomtak :o) Azt ugye mondanom sem kell, hogy a vasárnap reggel 2 algopirinesre sikeredett :o)

 

Vasárnap, nekem suli volt. 1kor már készen is voltam. 13:28ra hazaértem és 13:30kor már indultunk is tovább a motoros találkozóra. Hát... Bendegúz nem nagyon élvezte a motoron zötykölődést, mert meglehetősen fájt. Utána be Guntherhez a kórházba és utána haza. Végre este 6 óra van és a vasárnap folyamán először szilárd "etető anyagot" vehetek magamhoz. Már olyan éhes voltam azt hittem lefordulok a motorról. Amilyen kajla Robert, észre sem vette volnA. mÁR CSAK Azért sem, mert már fél 2 kor könyörögtem neki, hogy legalább egy csokit had dobjak be mielőtt indulunk, de nem :os Igazis, úgyis olyan dagadt a gyerek meg én is. A kórházban meg már böködtem löködtem 1 óra után, hogy menni akarok, de nem még végig kellett néznünk, ahogy Gunther jóízűen betermeli a vacsoráját. Na akkor már végképp az ájulgatás kerülgetett...de Robert jól érezte magát.....

Aztán jött a telefon. Na akkor elszontyolodtam kicsit. Anya szerint nem kell aggódjak, majd behozza magát a gyerek. Remélem.

Hirtelen ennyi. Orvos után jelentkezem, hogy mi volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr791089003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.04.27. 12:34:57

Tudom, hogy könnyű mondani, de nyugodj meg. Minden rendben lesz veletek is!!!

Nani 2009.04.27. 12:38:41

Drága, először is nyugalom, minden rendben lesz nálatok is, ahogy nálunk is. Kérdésedre az én pocóm három-négy napig fájt, de az alig bírok menni csak másfélig tartott.
Baba szívecskéje pedig behozza magát, mindig gondolj a szépre és a jóra... és látod, Anyukád is és Te is vígan elvagytok vele, Bendegúznak sem lesz gondja!
Írj doki után! Puszillak!

Csigamami 2009.04.27. 12:43:37

@picurAnyu: Köszönöm! Remélem nagyon! Pozitívan állunk hozzá! Most Beáékért is nagyon izgulunk :o) Amúgy széjjel röhögtem magam a játszóteres anyukákon :o)
@Nani: Remélem nagyon, hogy behozza magát! és Te se aggódj, de szerintem csikarj ki az orvostól egy mai utsó időpontot! Ha kell mond azt, hogy nagyon fájsz, vagy mittom én...