Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

12.hét!!!!!

2009.04.20. 09:36 - Csigamami

El sem hiszem, hogy már ilyen idősek vagyunk!!!! Ma kereken 12 hetesek. Azaz ma lépünk be a 13. !!!!!! hétbe.

Holnap doktor bácsi vagy néni. Nagyon izgulok már! Ma éjjel azt álmodtam, hogy minden rendben volt a vizsgálaton, s hogy Bendikémmmel minden rendben, hatalmas és láttam a fütykösét is :o) Persze ez csak álom a 12. héten....

Hétvége:

Szombaton veszekedéssel indítottunk, mint írtam. De aztán elmentem vettem egy csodálatos biciklit magamnak, amit sajnos szombaton az esős csúnya idő miatt nem tudtam kipróbálni. Úgyhogy elmentünk a Hornbachba vettünk  mindenféle zöldségmagokat. (Paradicsom, paprika, saláta, még van itthon anyától spenót és sóska). Utána Robert szüleinél voltunk, aztán irány haza, mert Robert haverja Robert jött hozzánk.

Kicsinyosítottam magam, ők söröztek közben, aztán be a városba. Ők koktéloztak én meg egy sima Bagettet nem kaptam már :os Aztán elvittem a srácokat partyba, én már nagyon fáradt voltam nem volt kedvem semmi túl zsúfolt diszkóhoz. Haza és alcsi. Valamikor hajnalban bekeveredett mellém Robert, aki enyhén iluminált állapotban valami mesébe fogott a ház építésről, de az első 2 mondatán kívül nem rémlik semmi.

Tegnap azaz vasárnap. ROBERT szülinap :o)

Felkeltem, nyílván előbb, mint Ő és elmentem friss epres tortáért a pékhez. Mire hazaértem természetesen már a fürdőben volt. Gyorsan gyertya keresés. Sehol 1 szál gyertya :os Na basszus. NA mindegy, míg kitalálom mi lenne a legésszerűbb, az lesz a legjobb, ha Robertet bezárom a fürdőbe. Így is tettem :o)))))

Mivel nem találtam semmi értelmes megoldást átcsengettem a szomszédhoz, hogy szánjon már meg 1 szál gyertyával. Jó fej volt és megtette :o) Gyertya trotába, ajándék ágyra, egy kis díszítés köré (Szerpentin, ernyőcske stb...) gyertya meggyújt, fényképező és hajrá. Ki engedtem apácskát a fürdőből. Aki addigra meg olyan jól bevackolta magát, hogy nem akart kijönni. Féltem leég az ágy.... De végül nem :o) A cipő jó lett :o) és csodásan áll a lábán :o)

Utána gyorsan megfőztem a tejfölös gombapörit és elmentünk bicajozni.

Persze nem tudtam, hogy terhesen ér e bicajozni. Így megnéztem a neten. Egyik nőgyogyó ízt írja, nem szabad, mert döcög és eleshetsz. Másik meg hogy nem beteg vagy csak terhes és amit előtte csináltál, azt közben is nyugodtan. 50-50. Így hát anya praxisa mellett döntöttem még ha tudom is, hogy nála a Bádzsi- Dzsámpingon kívül mindent lehet. (azt is nem azért nem, mert terhes vagyok, hanem mert az álatlában tiltott nála :o) )

Szóval anya is a biciklizés mellett szavazott. Szép napsütéses idő volt :o) Vagy 10km-t tekertünk. Megnéztük a veterán autó találkozót is. Mondtam is Robertnek, hogy már befogadnák a 33 évével. :o) Neki kevésbé tetszett ez a poén :o)))))) Sztem jó :o)

Aztán haza. Én alcsiztam picit. Aztán megint a szüleihez, szülinapi vacsi.

Utána haza és alcsi. Kb ennyi.

Na most mennem kell városba futkorászni.

Majd még jelentkezem.

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr81075507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nani 2009.04.20. 09:43:45

Boldog szülit neki, kicsit utólag! Szupi, hogy jó lett a cipő! 13. hét.... ugye milyen csodás????

Csigamami 2009.04.20. 09:50:50

@Nani: Bezony :o) Holnap a nagy vizsgálat nagyon izgulok....

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.04.20. 10:12:15

boldog Zülinapot apának! örülök, h jó a cipő!! biztosan minden rendben lesz!!

Csigamami 2009.04.20. 10:25:50

@Nani: Köszönjük a szülinapos boldogot! :o)@beo: Köszi, köszi, átadom a boldog szülinapot! :o) - remélem nagyon a rendbenlevőséget! :o) Bár tegnap este kicsit megijedtem. Mert ugye a szextabikat még mindig tuszkolnom kell magamnak esténként és tegnap a méhszájam útját állta eme tevékenységnek és sehol egy cikk, hogy hol kell lenni a 12. hétben a méhszájnak. Az elején tudom, hogy elérhetetlennek kell legyen, de a 12. hétben?!?

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.04.22. 10:17:59

minden rendben? tessék jelentkezni! bár az elején én sem írtam napi 5 bejegyzést mint most :D remélem minden okésss pusz


süti beállítások módosítása