Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Magyarországon Húsvétolunk :o)

2009.04.11. 17:13 - Csigamami

Gyorsan írok pár gondolatot, hogy ne kelljen sokat bepótolnom és mert Beo is kedvesen rákérdezett, hogy minden oké e :o) Köszönjük! :o)

 

Ezzennel jelentem, eleddig minden a legnagyobb  rendben. Voltunk doktor néninél, és igen, sajna nem csak a számra volt kíváncsi, de így utólag nem is bánom :o) Ugyanis a mi kis Kópénk :o) Ott feszített az ultrahang képen, akárcsak, mint aki nyaral, a hátán kiterülve, mint aki nagyon élvezi a napsütést :o) valami édes volt :o) A dotto néni azt mondta eddig minden a legnagyobb rendben és így hogy már a 11. hétben vagyunk talán nem is lesz baj. Talán lassan fellélegezhetünk. De gartulálni még mindig nem hagyok senkit. Legközelebbi vitit 13. héten, mert akkor már sok-sok minden látszik. Bár már most is gyönyörű volt :o) Lábak-kezek (mindegyikből 2-2 :o) ) És egy hatalmas kerek pocak :o) (Igen  feje is van :o) )

Aztán hazajöttünk, épp most fő a sonka, annyira jó illata van, alig várom, hogy kóstolhassam. Vacsira spenót és sóska lesz. spenót, mert Robert nem szereti a sóskát és anyukám jó fej, ezért főz spanótot is. Én mindegyiket szeretem, de a sóska az abszolút kedvenc. majd gyorsan mondanom kell anyának, hogy 1 tojásnál ne rakjon bele többet, mert amióta 2-en vagyunk elég beszédes a hátsóbbik felem. Főtt tojás meg... Mint tűzre benzint... :o) Na de hagyjuk is.

Ma reggel "szokás szerint" szombat reggeli pocakfotó. Talán a ma reggeli fotókon, mintha már elkezdene látszani, hogy valaki lakozik odabent. Végülis Picur már több, mint 4 cm :o) Vagy lehet még több :o) szerdán volt 4 kereken. (ja még azt is mondta a dotto néni, próbáljak sokat hason aludni, mert nagyon hátul fekszik a pici, előrébb kéne lassan csússzon.... Könnyű mondani, fájnak a cicik, mint a fene, ha ráfekszek akkor meg pláne. S a ciciket sajna egy oldalra tervezték a pocakkal.)Mindegy is. A lényeg a lényeg legyen jól!!!!

Voltunk ma a városban az új bevásárló "paradicsomban"... Tiszta otthon éreztem magam. Vögele, deichman, Müller, C&A tavaly előtti német kollekciókkal..... Mindegy. persze közben 600 ismerőssel összefutni, mind megjegyezte, hogy Jesszusom, Te lány milyen vékony vagy.... Jah.... még jó hogy nem láttak 3 hete... voltam vagy ruhástól 48 kg. Azóta szorgosan eszek és szerdára már feltornáztam magam 54 kg-ra... de ma reggel már megint csak ippeg 52-őt nyomtam. Pedig eszek!!!mitöbb ZABÁLOK!!!! De szerencsére az emésztésem ok... (kop-kop-kop) nincs már ez, ami az elején, hogy nehezen ugrott ki kaki Úr. Reggel kávé (merthogy az kell, hogy legalább a 100as határt verje a vérnyomás) és pakk ihlet, Wc kész is....

 

Most megyek megnézem anyának mit tudok segíteni. Robert apával van az erdőben Jurdát szedni a sonkához (Medvehagyma). Nagyon élvezzük a jó időt.

 

NAGYON BOLDOG NYUSZIT KÍVÁNUNK MINDENKINEK! LÁNYOKNAK SOK LOCSOLÓT!

BABÁSOKNAK EGSÉZSÉGES SZÉP BABÁKAT!

BEÁÉKNAK BALÁZSKÁT! :O) (Könnyű szüléssel)

 

Cupp

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr241059622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.04.14. 09:18:01

BEÁÉKNAK BALÁZSKÁT! :O) (Könnyű szüléssel) köszönjük, még 7 nap a minimum együtt. Könnyű gyors és fájdalom mentes szülés. ÁLOM! :) pusz


süti beállítások módosítása