Bendegúz hétköznapjai hétvégéstől

mikor, mit és hol csinálunk kettesben és apával... mikor hogy érezzük magunkat és hogy fejlődünk... Atrocitásaink kavalkádja enyhe eufóriával fűszerezve

Sokat jártok erre?

Bendebubus

Lilypie 6. - 18. Ticker

Ennyien vagytok most itt

Ránk pillantottak

  • Edina88: Szia. Én is szoktam jönni, hogy hátha írsz. Meghívót szeretnék kérni, ha lehet: tigyi.edina[kukac]... (2012.06.07. 20:44) :o)
  • nora72: Nagyon aranyos jó lenne,ha sűrübben írnál:) (2011.01.18. 11:33) Nagypapa vs. Bende
  • Vivi93: Szia Réka! Jó hogy írtál.Éppen tegnap néztem meg hogy írtál-e errefől most reggel is benézek és ír... (2010.10.20. 08:02) Jövök és írok ide is :o)
  • Lusthie: tiszta gáz, de pont ezt nem tudom olvasni, a másikat igen :S lusthie@hotmail.com hátha még erre j... (2010.08.14. 21:34) Költözöm!!!!
  • jekyll-fan (hjiezkif): én is ugyanezért szoktam benézni (azért nem mindennap, mert arra nincs időm, de azért egy jópárszo... (2010.05.25. 10:39) Ennyien?!?

Hétvégénk...

2009.05.11. 12:19 - Csigamami

Hát nem is tudom hol kezdjem :o) Ahol mondjuk abba hagytam.

Péneteken DULT. Tyűűűűű a mindenit de jó lett volna!!!! :o)

  1. Ha a sörsátorban nem 50 fok lett volna
  2. Ha a sörsátorban nikotin felhő helyett némi levegő is lett volna
  3. Ha mindenki egy helyen lett volna...
  4. Ha nem lettem volna 5 perc után rosszul a fentiekből kifolyólag
  5. Ha JuanPé nem kési le a gépét:o(
  6. Ha legalább Vicusékat megtaláltam volna
  7. Ha nem épp akkor éri el Regensburgot egy fergeteges vihar
  8. Ha legalább 1 sört ihattam volna
  9. Ha, ha, ha....

Így hát... így sem volt rossz, mert ennek ellenére sok haverkával találkoztam, de el voltak szórva egy hatalmas sátor minden pontjában... Hülye szervezés... Bár mire 9 re odaértem már mindenki annyira részeg volt, amennyire én részeg lettem volna, ha nem lennék terhes :o) De most más érzéstől vagyok teljesen részeg:o) Tovább tart egy-két óránál és a "másnaposság" sem fog eltűnni egy Aspirin C+ pezsgőtabitól :o)

Szombat:

 

Mit csináltunk szombaton? Nem tudom :o((( Na várjunk. Most "hangosan" fogok gondolkodni...

Alvás, felkelés, -----------, Jesszus agyelrágóizéjaim vannak???, a nap végén voltunk megint Monikáéknál és a 2 kis ördögnél.... előtte a bevásárlásból való cuccokat és kutyát gyorsan kiszórtuk, előtte bevásároltunk, előtte.... hülye vagyok... Ja igen, előtte is bevásároltunk és a kispapa vett a ksifiának egy cápás sapit :o)... előtte kutyának vettünk kaját meg itt most volt anyák napja, arra szereztünk be ajándékot, előtte meg talán a kutyával sétáltunk egyet, Ja ilyenek, ezek shzerint semmi különös... hm...

Tegnap meg. Megint tekertünk 20km-t :o) 3 napja megállás nélkül fájt a fejem, semmi nem segített... Persze gyógyszert szigorúan nem veszek be. Inkább alszok :o)

Aztán hozzáfogtunk a konyha szétveréséhez, hogy a házi patkányt kiírtsuk. Nem találtuk, helyette egy halom patkány ürüléket a pult alatt... ÁÁÁÁÁ ez volt ám igazán undorító , felváltva takarítottunk, mert vááá.... :os ..... Már hetek óta könyörögtem apácskának csináljunk valamit, mert nagyon büdös van a konyhában. Amíg Ő nem érezte ugye nem történt semmi. S mire az Ő frigid orra is megérezte, ilyen állapotok uralkodtak.

Most aggódó kismami voltomból rettegek a toxoplazma betegségtől. 25-én mondom is a doki néninek, hogy csinálják meg a tesztet. Ha el is kaptuk, van rá gyógyszer.... Bár a szakirodalom azt írja, hogy a patkányoktól (az nem igen kapható el, max ha a macska megette), na de biztos, ami biztos.

Aztán voltunk Robert szüleinél anyák napjázni. Kaptunk vacsit, ami amúgy fini volt, csak amióta Gunthernek ugye infarktusa volt (3 vagy 4 hete), azóta nagyon lájt kajákat esznek és .... hát ha én este salit eszek, sokat nem alszom az éjjel... Most is így volt :os....

Aztán haza. Apácska lefekvésnél megint szófosást kapott....

 

JAAAAAA ééééééés! Tárárááááááááááááám :o)

Tegnap este e-bayen vettünk egy Maxi-Cosi Cabrio Fix  babahordozót (autósülést) :o) Van hozzá téli és nyári felszerelés (lábzsák meg, nyári huzat meg minden) tiszta új állapotban , lévén csak 9 hónapot használta az előző gazdi :o) Olyan széééép! Átszámolva olyan 19-20 ezer forintért tettünk a teljes csomagra szert :o) Ennek a fazonnak itt az új ára, minden nélkül, csak maga a hordozó, akciósan olyan 60 ezer forint körül van plussz a zsák hozzá szintén olyan 18 ezer plussz a nyári huzat olyan 9 ezer körül van. Szóval nagyon büszke voltam magamra :o)

Ennyi. :o)

A bejegyzés trackback címe:

https://pocaklak.blog.hu/api/trackback/id/tr311114798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.05.12. 10:27:03

jaj, ne is említsd a sört. Egész pocakosság során annyira, de annyira kívántam a sört. Persze pont azt, amiből nincs alkoholmentes. :) És még most sem ihatok, és eszembe juttattad. :)))

Csigamami 2009.05.12. 10:51:10

@picurAnyu: :o) Mostanság én fura dolgokat művelek... Sör...eddig ha úgy akartam berúgni, hogy másnap ne fájjon a fejem, amúgy az ízével ritkán voltam megelégedve. Most sztem a legszarabb sör is jól esne. A legdurvább: Lakric-már a szagától is rosszul voltam VILÁG ÉLETEMBEN!!! Erre tegnapelőtt (apácska kedvence és kapott anyukájától egy egész zacskóval) bezabáltam 250 grammot. :o)

Niki- picurAnyu 2009.05.12. 11:54:18

:) Ismerős. :) Én a párizsival és a narancslével voltam így. Világ életemben utáltam őket, a párizsi látványától a hányinger kerülgetett. Erre meg az első trimeszterben "2 pofával zabáltam" őket. :) Most megint utálom mind a kettőt. ;)

Csigamami 2009.05.12. 12:05:21

@picurAnyu: Hát ez jó :o) Én már csak úgy vagyok vele, hogy a köménymag a kapor és a mazsola van vissza. Ezek a mindennél mindenebbek :os pfújj és báááhh és bööööh. Ha érted mire gondolok :o) Na ezek azok, amik tuti ég semmilyen terhesség hatására nem fognak változni :o) Ahhoz újra kéne születnem :o)


süti beállítások módosítása